Dodge Journey 2.0 CRD 140pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Dodge journey 2.0 crd 140pk

Stage 1 Dodge Journey 2.0 CRD 140pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 140pk 175pk +25%
Koppel 320nm 400nm +25%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Wat voor voordelen heeft chiptuning Dodge Journey 2.0 CRD 140pk?

De ecu software van uw Dodge Journey is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in motor tunen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot 3 uur uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dodge Journey chip tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je Dodge Journey veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Doordat hij vlugger optrekt en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

Voordelen tunen van uw Dodge Journey 2.0 CRD 140pk:​​

 • Verminderd brandstof gebruik
 • Meer rijplezier uit uw Dodge Journey 2.0 CRD 140pk​
 • Meer performance uit uw auto
 • Harder geluid

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Dodge Journey 2.0 CRD 140pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Dodge Journey 2.0 CRD 140pk ingenieur. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Dodge Journey 2.0 CRD 140pk hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw Dodge Journey 2.0 CRD 140pk werd uitgebreid getest op eendyno.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw Dodge Journey 2.0 CRD 140pk waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Je Dodge Journey 2.0 CRD 140pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

Na het Dodge Journey 2.0 CRD 140pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de Dodge Journey 2.0 CRD 140pk.

Veilige chip tuning door

 • Speciale voeding tijdens tijdens het tunen
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto
 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van u auto wordt!
 • Exclusief gebruik van goede Dodge Journey 2.0 CRD 140pk tuning bestanden
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Dodge Journey 2.0 CRD 140pk

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Methodes voor Dodge Journey 2.0 CRD 140pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op verschillende methodes, namelijk:

Stage 1 Dodge Journey 2.0 CRD 140pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Dodge Journey 2.0 CRD 140pk is een populaire manier om je auto te chippen. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd port in uw Dodge Journey 2.0 CRD 140pk.

Hierdoor is dit een goedkope Dodge Journey 2.0 CRD 140pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Dodge Journey 2.0 CRD 140pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Dodge Journey 2.0 CRD 140pk

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Dodge Journey 2.0 CRD 140pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Dodge Journey 2.0 CRD 140pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Dodge Journey 2.0 CRD 140pk.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Dodge Journey 2.0 CRD 140pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Dodge Journey 2.0 CRD 140pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Mercury ecu soft tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Dodge auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Dodge doen.