Dodge Dakota 4.7 V8 265pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Dodge dakota 4.7 v8 265pk

Stage 1 Dodge Dakota 4.7 V8 265pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 265pk 285pk +7.5%
Koppel 450nm 475nm +5.6%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420480

Ontdek wat chiptuning voor uw Dodge Dakota 4.7 V8 265pk auto kan doen:

De ecu software van uw Dodge Dakota 4.7 V8 265pk is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat.

Het chippen van uw auto is de beste optie om uw auto een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Dodge Dakota kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks rijden in uw Dodge Dakota gaat u merken dat uw Dodge Dakota veel lekkerder gaat door Dodge Dakota chip tunen. Je Dodge Dakota 4.7 V8 265pk zal vlotter optrekken en de performance die hij hiervoor aanlevert is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Comfortabeler rijden​​
 • Sportiever karakter
 • Sportiever geluid uit uw auto
 • Verminderd brandstof gebruik van uw auto

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Hierna zal de software van uw Dodge Dakota 4.7 V8 265pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze Dodge Dakota 4.7 V8 265pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Dodge Dakota 4.7 V8 265pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Dodge Dakota 4.7 V8 265pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gechecked.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw Dodge Dakota 4.7 V8 265pk waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

Na het Dodge Dakota 4.7 V8 265pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de Dodge Dakota 4.7 V8 265pk.

Veilige chiptuning door

 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Dodge Dakota 4.7 V8 265pk
 • Ontdek wat het chippen voor uw auto kan doen:
 • Goede Dodge Dakotatuning files in gebruik
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto
 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning

Ontdek wat chip tuning voor u Dodge Dakota 4.7 V8 265pk auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Dodge Dakota 4.7 V8 265pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest populaire manier voor het Dodge Dakota 4.7 V8 265pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope methode van Dodge Dakota 4.7 V8 265pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw Dodge Dakota 4.7 V8 265pk aanpassen. Via deze manier moet je zelfs de Dodge Dakota 4.7 V8 265pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Dodge Dakota 4.7 V8 265pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke aanpassingen aan de Dodge Dakota 4.7 V8 265pk!

Chiptuning Dodge Dakota 4.7 V8 265pk Stage 2

Met deze term weet je al voldoende. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Dodge Dakota 4.7 V8 265pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Dodge Dakota 4.7 V8 265pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Dodge Dakota 4.7 V8 265pk.

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Dodge Dakota 4.7 V8 265pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Dodge Dakota 4.7 V8 265pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

motor ecu tuning BMW
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.