Dodge Avenger 2.4i 173pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Dodge avenger 2.4i 173pk

Stage 1 Dodge Avenger 2.4i 173pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 173pk 195pk +12.7%
Koppel 225nm 245nm +8.9%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250

Ontdek wat chiptuning voor uw Dodge Avenger 2.4i 173pk kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw Dodge Avenger 2.4i 173pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw Dodge Avenger 2.4i 173pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Dodge auto ecu chiptuning.

Door het chiptunen van uw Dodge auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks rijden in uw Dodge Avenger 2.4i 173pk gaat u merken dat uw Dodge Avenger 2.4i 173pk veel lekkerder gaat door chiptuning Dodge Avenger 2.4i 173pk. Je Dodge Avenger zal vlotter accelereren en de performance die hij hierbij bekomt is veel consistenter.

De voordelen Dodge Avenger 2.4i 173pk chiptuning:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Dodge Avenger 2.4i 173pk
 • Comfortabeler rijden​​
 • Sportiever karakter
 • Geluid klinkt sportiever

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Dodge Avenger 2.4i 173pk?​

Voor stage één chiptuning Dodge Avenger 2.4i 173pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Dodge Avenger 2.4i 173pk engineer. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gecontroleerd.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Dodge Avenger 2.4i 173pk in een middagje op een testbank tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel grondiger.

Na het Dodge Avenger 2.4i 173pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de Dodge Avenger 2.4i 173pk.

Onze chiptuning is veilig

 • Speciale accu voeding gedurende het chippen
 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw Dodge Avenger 2.4i 173pk wordt!
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Dodge auto
 • Exclusief gebruik van de beste Dodge Avenger 2.4i 173pk tuning bestanden
 • We back-uppen uw software eerst

Ontdek wat auto chip tunen voor uw Dodge Avenger 2.4i 173pk auto kan doen:

Methodes voor Dodge Avenger 2.4i 173pk motor tuning:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Dodge Avenger 2.4i 173pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is waarschijnlijk de meest gekende manier voor het Dodge Avenger 2.4i 173pk chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Dodge Avenger 2.4i 173pk.

Daardoor is dit een goedkope Dodge Avenger 2.4i 173pk chiptuning variant en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Dodge Avenger 2.4i 173pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Chiptuning Dodge Avenger 2.4i 173pk Stage 2

Met deze naam weet je al alles. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Dodge Avenger 2.4i 173pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Dodge Avenger 2.4i 173pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Dodge Avenger 2.4i 173pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Dodge Avenger 2.4i 173pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Dodge Avenger 2.4i 173pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

zelf ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Dodge .

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Dodge auto dus even kwijt.