Dodge Challenger 6.4 HEMI V8 470pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Dodge challenger 6.4 hemi v8 470pk

Stage 1 Dodge Challenger 6.4 HEMI V8 470pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 470pk 500pk +6.4%
Koppel 640nm 700nm +9.4%
 • Tuning-opties:
 • DECAT
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0100200300400500

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700

Wat voor voordelen heeft chiptuning Dodge Challenger 6.4 HEMI V8 470pk?

Het motormanagementsysteem van uw Dodge Challenger 6.4 HEMI V8 470pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in chiptuning.

Door het tunen van uw Dodge auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

Dodge Challenger chip tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Na de chiptuning gaat accelereren veel sneller, omdat je Dodge Challenger meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Harder geluid
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Sneller optrekken

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Dodge Challenger 6.4 HEMI V8 470pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna verzenden we de software van uw Dodge Challenger 6.4 HEMI V8 470pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Dodge Challenger 6.4 HEMI V8 470pk hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Dodge Challenger 6.4 HEMI V8 470pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Dodge Challenger 6.4 HEMI V8 470pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals geinspecteerd.

Hierdoor kunnen wij snelheid en safety waarborgen. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Dodge Challenger 6.4 HEMI V8 470pk.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Dodge Challenger 6.4 HEMI V8 470pk in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Dodge Challenger 6.4 HEMI V8 470pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de Dodge Challenger 6.4 HEMI V8 470pk.

Veilige chip tuning door

 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:
 • Een back-up van de oude staat
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto
 • Gebruik van beste tuning software

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u Dodge Challenger 6.4 HEMI V8 470pk kan worden!

Methodes voor Dodge Challenger 6.4 HEMI V8 470pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verschillende methodes, namelijk:

Stage 1 Dodge Challenger 6.4 HEMI V8 470pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is waarschijnlijk de meest populaire manier voor het Dodge Challenger 6.4 HEMI V8 470pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Dodge Challenger 6.4 HEMI V8 470pk zit, nodig.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Dodge Challenger 6.4 HEMI V8 470pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je Dodge Challenger 6.4 HEMI V8 470pk ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Dodge Challenger 6.4 HEMI V8 470pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het helemaal. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Dodge Challenger 6.4 HEMI V8 470pk. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Dodge Challenger 6.4 HEMI V8 470pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische Dodge Challenger 6.4 HEMI V8 470pk ECU software kennis

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu tuning files Honda
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Dodge auto en bent u uw auto dus even kwijt.