Dodge Journey 3.5 V6 235pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Dodge journey 3.5 v6 235pk

Stage 1 Dodge Journey 3.5 V6 235pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 235pk 255pk +8.5%
Koppel 315nm 335nm +6.3%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Dodge Journey 3.5 V6 235pk chiptunen?

De standaard software in de ecu van uw Dodge Journey is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in chiptuning.

In enkele uren kan je auto door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je Dodge Journey heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

In het dagelijks rijden in uw auto zult u merken dat uw Dodge Journey veel soepelder gaat door chip tuning Dodge Journey 3.5 V6 235pk. Na de chiptuning gebeurt optrekken een stuk vlugger, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Verminderd brandstof gebruik van uw Dodge Journey 3.5 V6 235pk
 • Meer plezier uit uw auto​
 • Beter geluid
 • Meer vermogen uit uw Dodge

Hoe gaat dat precies, chiptuningDodge Journey 3.5 V6 235pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Daarna zal de software van uw Dodge Journey 3.5 V6 235pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Dodge Journey 3.5 V6 235pk specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Dodge Journey 3.5 V6 235pk engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Dodge Journey 3.5 V6 235pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen geven. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Dodge Journey 3.5 V6 235pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige auto tuning door

 • Een back-up van de oude staat
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Specialistische kennis
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • De beste Dodge Journeytuning software in gebruik

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van u Dodge Journey 3.5 V6 235pk wordt!

Methodes voor Dodge Journey 3.5 V6 235pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op verscheidene manieren, namelijk:

Methode 1: Dodge Journey 3.5 V6 235pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is wellicht de meest populaire manier voor het Dodge Journey 3.5 V6 235pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Daardoor is dit een voordelige Dodge Journey 3.5 V6 235pk chiptuning manier en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Dodge Journey 3.5 V6 235pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Dodge Journey 3.5 V6 235pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Dodge Journey 3.5 V6 235pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke reparaties aan de auto!

Dodge Journey 3.5 V6 235pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het al. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Dodge Journey 3.5 V6 235pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Dodge Journey 3.5 V6 235pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede optie.

Gespecialiseerde know-how over Dodge Journey 3.5 V6 235pk ECU’s

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Dodge Journey 3.5 V6 235pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Dodge Journey 3.5 V6 235pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu tuning nederland
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Dodge baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.