chiptuning Chevrolet Cavelier: elke Chevrolet Cavelier krijgt een klantgerichte en passende aanpak

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu van uw Chevrolet Cavelier is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in chippen.

Door het chippen van uw auto  kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

chip tuning zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Na de chiptuning gaat optrekken veel vlugger, omdat je Chevrolet Cavelier meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Chevrolet Cavelier auto:​​

Meer PK's

Mooier geluid

Meer plezier uit uw auto​

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Chevrolet Cavelier ingenieur. Daarna sturen we de software van uw Chevrolet Cavelier auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Chevrolet Cavelier engineer vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning Chevrolet Cavelier engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Chevrolet Cavelier auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gecontroleerd.

Daardoor kunnen wij snelheid en veiligheid beloven. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Chevrolet Cavelier.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel diepgaander.

Krijg ogenblikkelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Chevrolet Cavelier chiptunen

Veilige chiptuning door:

Specialistische kennis

Speciale accu voeding gedurende het tunen

Een kopie van de oude staat

Gebruik van goede chiptuning files

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw Chevrolet Cavelier kan worden!

Methodes voor Chevrolet Cavelier motor tuning:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Chevrolet Cavelier OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is allicht de meest gewaardeerde manier voor het Chevrolet Cavelier chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Chevrolet Cavelier zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope manier van Chevrolet Cavelier chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Chevrolet Cavelier auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Lees een vraag die we vaak krijgen:

Door het Chevrolet Cavelier auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke reparaties aan de Chevrolet Cavelier!

Stage 2 Chevrolet Cavelier chiptuning

De naam zegt het helemaal. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Chevrolet Cavelier chiptuning. Je Chevrolet Cavelier auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Chevrolet Cavelier is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van u auto wordt!

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Chevrolet Cavelier kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Chevrolet Cavelier chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Chevrolet Caveliersoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Fabrikanten remappen hun auto’s wel. Dit is hoe het werkt:

Auto makers leveren auto’s in meerdere modellen. De vermogens en prijs van de modellen verschillen.
Omdat auto producenten niet voor elk model een nieuwe motor kan produceren maken ze één motor voor alle auto types.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme techneuten achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de Chevrolet Cavelier fabrikant kan veranderen en je Chevrolet Cavelier kunt chippen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel voordeliger een beter vermogen uit je Chevrolet Cavelier halen.

Zeker, doordat je bij het Chevrolet Cavelier chippen zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% verminderen! Dat is echter niet van toepassing als je na het chippen van je auto je rijstijl aanzienlijk veranderd.

Eco tuning is een methode van chippen die ook interessant is. Hierbij concentreren we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen minimaal. Voor uitleg over Chevrolet Cavelier eco tuning voor brandstof besparen.

Op een slechte manier chippen is zeker erg slecht voor je Chevrolet Cavelier. Door verkeerd afgestelde apparatuur zou je de ECU (motor computer) beschadigd raken.
Verkeerd afgestelde lucht brandstof verhoudingen in de software kunnen je motor ook beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en maken gebruik van uitgebreid geteste chiptuning software. Ontwikkeld door ervaren tuners op een dyno.

Als je binnen alle millieu wetten blijft is chiptuning legaal. Echter is het controleren van deze millieu kaders erg lastig. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in staat om dit te controleren. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke genzen blijft.

Wij hebben meerdere tuning locaties gevestigd door nederland. De chiptuning vestigingen kun je beneden bekijken Er zijn ook andere plaatsen waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze steden woont helpen we je ook graag verder met uw auto.

chip tuningis bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Chevrolet Cavelier, zonder dat hierbij veranderingen Chevrolet Cavelierbaar zijn door het blote oog.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2. U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.

WhatsApp WhatsApp met mij