Chevrolet Cavelier 2.2i 140pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Chevrolet cavelier 2.2i 140pk

Stage 1 Chevrolet Cavelier 2.2i 140pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 140pk 155pk +10.7%
Koppel 203nm 225nm +10.8%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140160

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Wat voor voordelen heeft tuning Chevrolet Cavelier 2.2i 140pk?

De standaard software in de motor controller van uw auto is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in motor tunen.

Door het tunen van uw Chevrolet kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de tuning Chevrolet Cavelier 2.2i 140pk. Na de chiptuning gebeurt optrekken veel vlugger, omdat je Chevrolet Cavelier 2.2i 140pk meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer plezier uit uw auto​
 • Sneller optrekken uit uw auto
 • Geluid klinkt mooier
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw Chevrolet Cavelier 2.2i 140pk

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Chevrolet Cavelier 2.2i 140pk om mogelijke foutcodes op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze Chevrolet Cavelier 2.2i 140pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw Chevrolet Cavelier 2.2i 140pk voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Je Chevrolet Cavelier 2.2i 140pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige chip tuning door

 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning
 • Specialistische kennis
 • De beste Chevrolet Cavelierchiptuning bestanden in gebruik
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Een kopie van de oude staat

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van u Chevrolet Cavelier 2.2i 140pk wordt!

Methodes voor Chevrolet Cavelier 2.2i 140pk motor tuning:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Chevrolet Cavelier 2.2i 140pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Chevrolet Cavelier 2.2i 140pk is de meest populaire methode van tuning. Met obd tuning maken we gebruik van de obd poort in uw Chevrolet Cavelier 2.2i 140pk.

Door dit gemak is deze voordelige manier van Chevrolet Cavelier 2.2i 140pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Chevrolet Cavelier 2.2i 140pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke modificaties aan de Chevrolet Cavelier 2.2i 140pk!

Stage 2 chiptuning Chevrolet Cavelier 2.2i 140pk

Met deze naam weet je al alles. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Chevrolet Cavelier 2.2i 140pk plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Chevrolet Cavelier 2.2i 140pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Chevrolet Cavelier 2.2i 140pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Chevrolet Cavelier 2.2i 140pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische ECU programmatuur inzicht

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu files tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Chevrolet baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Chevrolet al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Chevrolet auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Chevrolet doen.