Chevrolet Cavelier 2.4i 152pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Chiptuning

Stage 1 Chevrolet Cavelier 2.4i 152pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 152pk 165pk +8.6%
Koppel 203nm 225nm +10.8%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Chevrolet Cavelier 2.4i 152pk auto chiptunen?

De standaard software in de motor controller van uw Chevrolet Cavelier 2.4i 152pk is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Echter kan uw Chevrolet Cavelier 2.4i 152pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Chevrolet ecu chiptuning.

In enkele uren kan je Chevrolet Cavelier 2.4i 152pk door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je Chevrolet Cavelier heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

In het dagelijks gebruik van uw Chevrolet Cavelier 2.4i 152pk gaat u merken dat uw Chevrolet Cavelier veel lekkerder gaat door chip tuning Chevrolet Cavelier 2.4i 152pk. Na de chiptuning gaat accelereren veel sneller, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Chevrolet Cavelier 2.4i 152pk:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Meer plezier ​
 • Meer PK’s uit uw Chevrolet
 • Geluid klinkt beter uit uw Chevrolet

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Die zorgt ervoor dat uw auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Chevrolet Cavelier 2.4i 152pk om eventuele foutcodes op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Chevrolet Cavelier 2.4i 152pk engineer. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Chevrolet Cavelier 2.4i 152pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw Chevrolet Cavelier 2.4i 152pk is uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

Hierdoor kunnen wij tempo en safety garanderen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg direct een rapport met het geschatte vermogen na het Chevrolet Cavelier 2.4i 152pk chiptunen

Veilige chip tuning door

 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Chevrolet Cavelier 2.4i 152pk
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto wordt!
 • We kopiëren uw software eerst
 • De beste Chevrolet Caveliertuning software in gebruik

Ontdek wat auto tuning voor u auto kan doen:

Verschillende vormen Chevrolet Cavelier 2.4i 152pk motor tuning:

Voor het Chevrolet Cavelier 2.4i 152pk motor vermogen te vergroten zijn diverse methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Chevrolet Cavelier 2.4i 152pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Chevrolet Cavelier 2.4i 152pk is de meest gevraagde methode van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Via deze manier moet je zelfs de Chevrolet Cavelier 2.4i 152pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Chevrolet Cavelier 2.4i 152pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke aanpassingen aan de auto!

Stage 2 Chevrolet Cavelier 2.4i 152pk chiptuning

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Chevrolet Cavelier 2.4i 152pk plaats. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Chevrolet Cavelier 2.4i 152pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de Chevrolet Cavelier 2.4i 152pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 Chevrolet Cavelier 2.4i 152pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Gespecialiseerde kennis over Chevrolet Cavelier 2.4i 152pk ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

ecu soft tuning Kia
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Chevrolet auto dus even kwijt.