Volkswagen Vento 1.9 TDI 90pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen vento 1.9 tdi 90pk

Stage 1 Volkswagen Vento 1.9 TDI 90pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 90pk 120pk +33.3%
Koppel 202nm 265nm +31.2%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Wat voor voordelen heeft chiptuning Volkswagen Vento 1.9 TDI 90pk?

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in chiptuning.

Door het chiptunen van uw Volkswagen auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Je Volkswagen Vento heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

chiptuning Volkswagen Vento 1.9 TDI 90pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Je auto zal sneller accelereren en het vermogen die hij hiervoor levert is veel consistenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Mooier geluid uit uw Volkswagen
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Sportiever karakter
 • Meer plezier ​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Volkswagen Vento 1.9 TDI 90pk om eventuele foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. De statistieken worden door onze inhouse Volkswagen Vento 1.9 TDI 90pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Volkswagen Vento 1.9 TDI 90pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eentestbank.

Daardoor kunnen wij tempo en safety verzekeren. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Volkswagen Vento 1.9 TDI 90pk nodeloos te laten checken.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel grondiger.

Na het Volkswagen Vento 1.9 TDI 90pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige auto tuning

 • Goede accu voeding tijdens de chiptuning
 • Gebruik van goede Volkswagen Vento 1.9 TDI 90pk tuning files
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • We kopiëren uw software eerst
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Volkswagen auto

Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van u Volkswagen Vento 1.9 TDI 90pk wordt!

Verschillende vormen Volkswagen Vento 1.9 TDI 90pk motor tuning:

Voor het Volkswagen Vento 1.9 TDI 90pk motor vermogen te vergroten zijn meerdere methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Volkswagen Vento 1.9 TDI 90pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is wellicht de meest gewaardeerde manier voor het Volkswagen Vento 1.9 TDI 90pk chippen. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd port in uw Volkswagen Vento 1.9 TDI 90pk.

Daardoor is dit een voordelige Volkswagen Vento 1.9 TDI 90pk chiptuning methode en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Volkswagen Vento 1.9 TDI 90pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Volkswagen Vento 1.9 TDI 90pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke modificaties aan de Volkswagen Vento 1.9 TDI 90pk!

Stage 2 chiptuning Volkswagen Vento 1.9 TDI 90pk

De naam zegt het helemaal. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Volkswagen Vento 1.9 TDI 90pk, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Volkswagen Vento 1.9 TDI 90pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Volkswagen Vento 1.9 TDI 90pk chiptuning. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Volkswagen Vento 1.9 TDI 90pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Volkswagen Vento 1.9 TDI 90pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Volkswagen Vento 1.9 TDI 90pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

ecu tuning files Mini
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Volkswagen .

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Volkswagen auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Volkswagen auto doen.