Volkswagen Vento 1.9 TDI 110pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen vento 1.9 tdi 110pk

Stage 1 Volkswagen Vento 1.9 TDI 110pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 110pk 140pk +27.3%
Koppel 235nm 295nm +25.5%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Wat voor voordelen heeft tuning Volkswagen Vento 1.9 TDI 110pk?

Het standaard programma in de Volkswagen Vento 1.9 TDI 110pk ecu van uw auto is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Het laten motor tunen van uw auto is de beste keuze om uw Volkswagen Vento een groter vermogen te geven.

Door het chiptunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de tuning Volkswagen Vento 1.9 TDI 110pk. Je Volkswagen Vento zal vlotter accelereren en het vermogen die hij hiervoor geeft is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer plezier ​
 • Sportiever karakter uit uw Volkswagen
 • Geluid klinkt beter uit uw auto

Hoe gaat dat precies, chippenVolkswagen Vento 1.9 TDI 110pk?​

Bij stage one tunen Volkswagen Vento 1.9 TDI 110pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Volkswagen Vento 1.9 TDI 110pk om eventuele errors op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna sturen we de gegevens van uw Volkswagen Vento 1.9 TDI 110pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Volkswagen Vento 1.9 TDI 110pk hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw Volkswagen Vento 1.9 TDI 110pk is uitgebreid getest op eenvermogensbank.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw Volkswagen Vento 1.9 TDI 110pk waarborgen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Volkswagen Vento 1.9 TDI 110pk.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Volkswagen Vento 1.9 TDI 110pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de Volkswagen Vento 1.9 TDI 110pk.

Veilige auto tuning

 • Goede accu voeding gedurende het chippen
 • Specialistische kennis
 • Gebruik van beste chiptuning software
 • We back-uppen uw software eerst
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op meerdere methodes, namelijk:

Methode 1: Volkswagen Vento 1.9 TDI 110pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest populaire manier voor het Volkswagen Vento 1.9 TDI 110pk chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Volkswagen Vento 1.9 TDI 110pk.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een complete invloed heeft op de performance van de auto. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Je Volkswagen Vento 1.9 TDI 110pk ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Chiptuning Volkswagen Vento 1.9 TDI 110pk Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Volkswagen Vento 1.9 TDI 110pk genoemd. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Volkswagen Vento 1.9 TDI 110pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over Volkswagen Vento 1.9 TDI 110pk ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij naast Volkswagen Vento 1.9 TDI 110pk chiptuning ook diverse andere software modificaties voor Volkswagen Vento 1.9 TDI 110pk auto’s als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ecu files tuning
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Volkswagen auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.