Volkswagen Up 1.0i 75pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen up 1.0i 75pk

Stage 1 Volkswagen Up 1.0i 75pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 75pk 85pk +13.3%
Koppel 95nm 105nm +10.5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590

Koppel (NM)

NM voorNM na0153045607590105120

Wat voor voordelen heeft tuning Volkswagen Up 1.0i 75pk?

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto chip tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

In het dagelijks rijden in uw Volkswagen Up 1.0i 75pk zult u merken dat uw Volkswagen Up 1.0i 75pk veel lekkerder gaat door Volkswagen Up tunen. Doordat hij vlugger accelereert en veel consequenter is in het leveren van performance.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer plezier uit uw auto​
 • Beter geluid
 • Meer PK’s
 • Minder brandstof gebruik

Hoe gaat dat precies, chippenVolkswagen Up 1.0i 75pk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Daarna zal de software van uw Volkswagen Up 1.0i 75pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze Volkswagen Up 1.0i 75pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Volkswagen Up 1.0i 75pk hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Volkswagen Up 1.0i 75pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de Volkswagen Up 1.0i 75pk een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw Volkswagen Up 1.0i 75pk voor honderden euro’s te moeten controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg meteen een rapport met het geschatte vermogen na het Volkswagen Up 1.0i 75pk chiptunen

Veilige chip tuning door

 • Een kopie van de oude staat
 • Speciale voeding tijdens tijdens het tunen
 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u Volkswagen Up 1.0i 75pk wordt!
 • De beste Volkswagen Uptuning software in gebruik
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto

Ontdek wat auto laten chippen voor uw Volkswagen Up 1.0i 75pk auto kan doen:

Verschillende vormen Volkswagen Up 1.0i 75pk motor tuning:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Volkswagen Up 1.0i 75pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is waarschijnlijk de meest populaire manier voor het Volkswagen Up 1.0i 75pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Volkswagen Up 1.0i 75pk zit, nodig.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Zonder de Volkswagen Up 1.0i 75pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Volkswagen Up 1.0i 75pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke modificaties aan de auto!

Stage 2 Volkswagen Up 1.0i 75pk chiptuning

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze vorm van Volkswagen Up 1.0i 75pktuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Volkswagen Up 1.0i 75pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Volkswagen Up 1.0i 75pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste optie.

Gespecialiseerde know-how over Volkswagen Up 1.0i 75pk ECU’s

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Volkswagen Up 1.0i 75pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Volkswagen Up 1.0i 75pk.

Zo doen wij buiten Volkswagen Up 1.0i 75pk chiptuning ook verscheidene andere software aanpassingen voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

Seat ecu soft tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Bij onze stage 1 Volkswagen chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder fysieke modificaties aan uw Volkswagen .

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Volkswagen auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.