Volkswagen Up 1.0i 60pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen up 1.0i 60pk

Stage 1 Volkswagen Up 1.0i 60pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 60pk 85pk +41.7%
Koppel 95nm 105nm +10.5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590

Koppel (NM)

NM voorNM na0153045607590105120

Wat voor voordelen heeft chiptuning Volkswagen Up 1.0i 60pk?

Het motormanagementsysteem van uw Volkswagen Up is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Echter kan uw Volkswagen Up 1.0i 60pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks gebruik van uw Volkswagen Up gaat u merken dat uw auto veel lekkerder rijdt door chip tuning Volkswagen Up 1.0i 60pk. Je Volkswagen Up zal rapper accelereren en het vermogen die hij hierbij bekomt is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Sportiever karakter
 • Geluid klinkt harder uit uw auto
 • Aangenaam rijden​ met uw Volkswagen Up 1.0i 60pk​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage 1 chippen Volkswagen Up 1.0i 60pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Volkswagen Up 1.0i 60pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De statistieken worden door onze Volkswagen Up 1.0i 60pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de Volkswagen Up 1.0i 60pk een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw Volkswagen Up 1.0i 60pk voor honderden euro’s te moeten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel diepgaander.

Krijg ogenblikkelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Volkswagen Up 1.0i 60pk chiptunen

Veilige chip tuning

 • Goede voeding tijdens gedurende het chippen
 • Een back-up van de oude staat
 • Gebruik van beste chiptuning bestanden
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Volkswagen auto

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Verschillende vormen Volkswagen Up 1.0i 60pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op verschillende methodes, namelijk:

Methode 1: Volkswagen Up 1.0i 60pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Volkswagen Up 1.0i 60pk is de meest populaire methode van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Volkswagen Up 1.0i 60pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope manier van Volkswagen Up 1.0i 60pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Volkswagen Up 1.0i 60pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Volkswagen Up 1.0i 60pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke modificaties aan de Volkswagen Up 1.0i 60pk!

Chiptuning Volkswagen Up 1.0i 60pk Stage 2

De naam zegt het helemaal. Bij deze methode van Volkswagen Up 1.0i 60pk tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Volkswagen Up 1.0i 60pk chiptuning genoemd. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Volkswagen Up 1.0i 60pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Specialistische ECU programmatuur notie

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Volkswagen Up 1.0i 60pk auto.

Zo doen wij buiten chiptuning Volkswagen Up 1.0i 60pk ook verscheidene andere software modificaties voor Volkswagen Up 1.0i 60pk auto’s als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

externe ecu tuning Fiat
Voor het repareren van uw motor computer zijn we in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Volkswagen al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.