Volkswagen Transporter / Multivan 2.5 TDI 130pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen transporter / multivan 2.5 tdi 130pk

Stage 1 Volkswagen Transporter / Multivan 2.5 TDI 130pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 130pk 170pk +30.8%
Koppel 340nm 400nm +17.6%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Ontdek wat chiptuning voor uw Volkswagen Transporter / Multivan 2.5 TDI 130pk auto kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw Volkswagen Transporter / Multivan is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in chippen.

Door het chippen van uw Volkswagen kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

tuning Volkswagen Transporter / Multivan 2.5 TDI 130pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Volkswagen Transporter / Multivan veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Doordat hij sneller accelereert en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Verlaagd brandstof gebruik van uw Volkswagen Transporter / Multivan 2.5 TDI 130pk
 • Meer plezier uit uw Volkswagen Transporter / Multivan 2.5 TDI 130pk​
 • Geluid klinkt beter
 • Sportiever karakter uit uw auto

Hoe gaat dat precies, chippenVolkswagen Transporter / Multivan 2.5 TDI 130pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze Volkswagen Transporter / Multivan 2.5 TDI 130pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Volkswagen Transporter / Multivan 2.5 TDI 130pk ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning Volkswagen Transporter / Multivan 2.5 TDI 130pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Volkswagen Transporter / Multivan 2.5 TDI 130pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Volkswagen Transporter / Multivan 2.5 TDI 130pk werd uitgebreid getest op eentestbank.

Daardoor kunnen wij snelheid en veiligheid waarborgen. Zonder uw Volkswagen Transporter / Multivan 2.5 TDI 130pk voor honderden euro’s te hoeven testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige auto tuning

 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Volkswagen Transporter / Multivan 2.5 TDI 130pk
 • Ontdek wat het chippen voor uw Volkswagen Transporter / Multivan 2.5 TDI 130pk kan doen:
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Volkswagen Transporter / Multivan 2.5 TDI 130pk
 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning
 • Gebruik van goede chiptuning bestanden

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Methodes voor Volkswagen Transporter / Multivan 2.5 TDI 130pk motor tuning:

Voor het Volkswagen Transporter / Multivan 2.5 TDI 130pk motor vermogen te vergroten zijn meerdere manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Volkswagen Transporter / Multivan 2.5 TDI 130pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Volkswagen Transporter / Multivan 2.5 TDI 130pk is de meest gevraagde vorm van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Volkswagen Transporter / Multivan 2.5 TDI 130pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope manier van Volkswagen Transporter / Multivan 2.5 TDI 130pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete invloed heeft op de performance van de auto. Via deze methode moet je zelfs de Volkswagen Transporter / Multivan 2.5 TDI 130pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je Volkswagen Transporter / Multivan 2.5 TDI 130pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Volkswagen Transporter / Multivan 2.5 TDI 130pk chiptuning

De naam zegt het helemaal. Bij deze methode van Volkswagen Transporter / Multivan 2.5 TDI 130pk tuning maak je fysieke aanpassingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Volkswagen Transporter / Multivan 2.5 TDI 130pk. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede manier.

Specialistische ECU programmatuur inzicht

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Volkswagen Transporter / Multivan 2.5 TDI 130pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

tuning ecu
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Volkswagen chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Volkswagen .

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Volkswagen auto en bent u uw Volkswagen auto dus even kwijt.