Volkswagen Transporter / Multivan 2.5 TDI 102pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen transporter / multivan 2.5 tdi 102pk

Stage 1 Volkswagen Transporter / Multivan 2.5 TDI 102pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 102pk 133pk +30.4%
Koppel 250nm 310nm +24%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Volkswagen Transporter / Multivan 2.5 TDI 102pk auto chiptunen?

De ecu software van uw Volkswagen Transporter / Multivan is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto chiptuning.

In een paar uur kan je auto door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks gebruik van uw Volkswagen Transporter / Multivan 2.5 TDI 102pk zult u merken dat uw auto veel soepelder rijdt door chiptuning Volkswagen Transporter / Multivan 2.5 TDI 102pk. Na de chiptuning gebeurt optrekken een stuk sneller, omdat je Volkswagen Transporter / Multivan meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Harder geluid uit uw auto
 • Meer koppel
 • Meer plezier ​
 • Minder brandstof gebruik

Hoe werkt het?​

Bij stage one chippen Volkswagen Transporter / Multivan 2.5 TDI 102pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Volkswagen Transporter / Multivan 2.5 TDI 102pk ingenieur. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Volkswagen Transporter / Multivan 2.5 TDI 102pk ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto werd uitgebreid getest op eendyno.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zonder uw Volkswagen Transporter / Multivan 2.5 TDI 102pk voor honderden euro’s te hoeven testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige chiptuning

 • Ontdek wat chiptuning voor u Volkswagen Transporter / Multivan 2.5 TDI 102pk kan doen:
 • Speciale accu voeding gedurende het chippen
 • We back-uppen uw software eerst
 • Exclusief gebruik van de beste Volkswagen Transporter / Multivan 2.5 TDI 102pk tuning files
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto

Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw Volkswagen Transporter / Multivan 2.5 TDI 102pk wordt!

Methodes voor Volkswagen Transporter / Multivan 2.5 TDI 102pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op meerdere manieren, namelijk:

Methode 1: Volkswagen Transporter / Multivan 2.5 TDI 102pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Volkswagen Transporter / Multivan 2.5 TDI 102pk is de meest gevraagde methode van tuning. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd connector in uw Volkswagen Transporter / Multivan 2.5 TDI 102pk.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw Volkswagen Transporter / Multivan 2.5 TDI 102pk aanpassen. Zonder de Volkswagen Transporter / Multivan 2.5 TDI 102pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Volkswagen Transporter / Multivan 2.5 TDI 102pk

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Volkswagen Transporter / Multivan 2.5 TDI 102pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Volkswagen Transporter / Multivan 2.5 TDI 102pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Volkswagen Transporter / Multivan 2.5 TDI 102pk. Je Volkswagen Transporter / Multivan 2.5 TDI 102pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Volkswagen Transporter / Multivan 2.5 TDI 102pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Diepgaande kennis over Volkswagen Transporter / Multivan 2.5 TDI 102pk ECU software: onze meerwaarde

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Volkswagen Transporter / Multivan 2.5 TDI 102pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Volkswagen Transporter / Multivan 2.5 TDI 102pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

externe ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Bij onze stage 1 Volkswagen chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke modificaties aan uw Volkswagen .

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.