Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TSI 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen transporter / multivan 2.0 tsi 150pk

Stage 1 Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TSI 150pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 240pk +60%
Koppel 280nm 360nm +28.6%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360

Wat voor voordelen heeft chiptuning Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TSI 150pk?

De standaard software in de Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TSI 150pk ecu van uw auto is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw Volkswagen Transporter / Multivan vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Volkswagen auto motor tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TSI 150pk kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de Volkswagen Transporter / Multivan chip tunen. Doordat de wagen vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van performance.

De voordelen Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TSI 150pk chiptuning:​​

 • Geluid klinkt beter
 • Meer performance uit uw auto
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw auto
 • Aangenaam rijden​​

Hoe werkt het?​

Voor stage 1 chiptuning Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TSI 150pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TSI 150pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna zal de software van uw Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TSI 150pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze inhouse Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TSI 150pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TSI 150pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TSI 150pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gecontroleerd.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TSI 150pk waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TSI 150pk nodeloos te laten nakijken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel grondiger.

Na het Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TSI 150pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TSI 150pk.

Veilige auto tuning door

 • Exclusief gebruik van goede Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TSI 150pk tuning bestanden
 • Ontdek wat het chippen voor uw Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TSI 150pk kan doen:
 • Een kopie van de oude staat
 • Specialistische kennis
 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning

Ontdek wat auto laten chippen voor uw Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TSI 150pk kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TSI 150pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is wellicht de meest gewaardeerde manier voor het Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TSI 150pk chippen. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd connector in uw Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TSI 150pk.

Door dit gemak is deze voordelige methode van Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TSI 150pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de kracht van de Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TSI 150pk. Via deze methode moet je zelfs de Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TSI 150pk ECU niet te ontmantelen.

Je Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TSI 150pk ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Chiptuning Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TSI 150pk Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TSI 150pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TSI 150pk chiptuning. Hierbij pas je de Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TSI 150pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TSI 150pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde kennis over Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TSI 150pk ECU software: onze meerwaarde

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Zo doen wij buiten Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TSI 150pk chiptuning ook diverse andere software aanpassingen voor Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TSI 150pk auto’s als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

tuning ecu Lexus
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Bij onze stage 1 Volkswagen chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Volkswagen auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Volkswagen auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Volkswagen zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Volkswagen doen.