Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR 84pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen transporter / multivan 2.0 tdi cr 84pk

Stage 1 Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR 84pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 84pk 175pk +108.3%
Koppel 220nm 350nm +59.1%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR 84pk chiptunen?

De standaard software in de motor controller van uw Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR 84pk is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het laten motor tunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Volkswagen Transporter / Multivan een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR 84pk kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

Volkswagen Transporter / Multivan tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR 84pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Je Volkswagen Transporter / Multivan zal rapper optrekken en de performance die hij hierbij geeft is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer plezier uit uw auto​
 • Sportiever geluid uit uw Volkswagen
 • Verminderd brandstof gebruik van uw Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR 84pk
 • Sportiever karakter uit uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR 84pk ingenieur. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR 84pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR 84pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals geinspecteerd.

Hierdoor kunnen wij tempo en veiligheid garanderen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Je Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR 84pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chip tuning door

 • Specialistische kennis
 • Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:
 • We back-uppen uw software eerst
 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning
 • Goede Volkswagen Transporter / Multivantuning software in gebruik

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR 84pk kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR 84pk motor vermogen te vergroten zijn verscheidene manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR 84pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is waarschijnlijk de meest populaire manier voor het Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR 84pk chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Hierdoor is dit een voordelige Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR 84pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR 84pk aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR 84pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke modificaties aan de auto!

Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR 84pk chiptuning Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze vorm van Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR 84pktuning maak je fysieke wijzigingen aan de Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR 84pk. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR 84pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR 84pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR 84pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

ecu tuning files
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Volkswagen al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.