Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR 180pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen transporter / multivan 2.0 tdi cr 180pk

Stage 1 Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR 180pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 180pk 220pk +22.2%
Koppel 400nm 485nm +21.3%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na070140210280350420490

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De standaard software in de Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR 180pk ecu van uw Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR 180pk is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Het laten motor tunen van uw auto is de beste optie om uw Volkswagen Transporter / Multivan een groter vermogen te geven.

Door het tunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Je Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR 180pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de tuning Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR 180pk. Na de chiptuning gebeurt optrekken veel sneller, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer performance uit uw auto
 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Beter geluid uit uw auto
 • Meer plezier uit uw Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR 180pk​

Hoe werkt het?​

Bij stage 1 tuning Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR 180pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR 180pk om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR 180pk ingenieur. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR 180pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR 180pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR 180pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR 180pk een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR 180pk nodeloos te laten checken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

Krijg ogenblikkelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR 180pk chiptunen

Veilige auto tuning

 • Specialistische kennis
 • Gebruik van beste tuning files
 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • We back-uppen uw software eerst

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van u auto kan worden!

Methodes voor Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR 180pk motor tuning:

Voor het Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR 180pk motor vermogen te maximaliseren zijn diverse manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR 180pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is allicht de meest gewaardeerde manier voor het Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR 180pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Daardoor is dit een goedkope Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR 180pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR 180pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Je Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR 180pk ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR 180pk chiptuning Stage 2

Met deze naam weet je al alles. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR 180pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR 180pk. Je Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR 180pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR 180pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Zo doen wij buiten chiptuning Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR 180pk ook diverse andere software modificaties voor Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR 180pk als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

motor ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.