Volkswagen Transporter / Multivan 1.9 TDI 105pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen transporter / multivan 1.9 tdi 105pk

Stage 1 Volkswagen Transporter / Multivan 1.9 TDI 105pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 105pk 140pk +33.3%
Koppel 250nm 320nm +28%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Volkswagen Transporter / Multivan 1.9 TDI 105pk chiptunen?

Het standaard programma in de motor controller van uw Volkswagen Transporter / Multivan 1.9 TDI 105pk is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw Volkswagen Transporter / Multivan 1.9 TDI 105pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto ecu chiptuning.

Door het chiptunen van uw Volkswagen kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de Volkswagen Transporter / Multivan tunen. Na de chiptuning gebeurt accelereren veel sneller, omdat je Volkswagen Transporter / Multivan meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer vermogen
 • Comfortabeler rijden​ met uw Volkswagen Transporter / Multivan 1.9 TDI 105pk​
 • Verminderd brandstof gebruik
 • Sportiever geluid

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze inhouse Volkswagen Transporter / Multivan 1.9 TDI 105pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Volkswagen Transporter / Multivan 1.9 TDI 105pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto werd uitgebreid getest op eendyno.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de Volkswagen Transporter / Multivan 1.9 TDI 105pk een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

Krijg ogenblikkelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Volkswagen Transporter / Multivan 1.9 TDI 105pk chiptunen

Veilige chip tuning door

 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw auto wordt!
 • Een back-up van de oude staat
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Volkswagen Transporter / Multivan 1.9 TDI 105pk
 • De beste Volkswagen Transporter / Multivantuning software in gebruik
 • Speciale voeding tijdens tijdens het chippen

Ontdek wat auto chippen voor u auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Volkswagen Transporter / Multivan 1.9 TDI 105pk motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Volkswagen Transporter / Multivan 1.9 TDI 105pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest gekende manier voor het Volkswagen Transporter / Multivan 1.9 TDI 105pk chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Volkswagen Transporter / Multivan 1.9 TDI 105pk.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw Volkswagen Transporter / Multivan 1.9 TDI 105pk aanpassen. Via deze methode moet je zelfs de Volkswagen Transporter / Multivan 1.9 TDI 105pk ECU niet te ontmantelen.

Je Volkswagen Transporter / Multivan 1.9 TDI 105pk ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Volkswagen Transporter / Multivan 1.9 TDI 105pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het helemaal. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Volkswagen Transporter / Multivan 1.9 TDI 105pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Volkswagen Transporter / Multivan 1.9 TDI 105pk chiptuning. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Volkswagen Transporter / Multivan 1.9 TDI 105pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Specialistische ECU programmatuur notie

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Zo doen wij buiten chiptuning Volkswagen Transporter / Multivan 1.9 TDI 105pk ook verscheidene andere software aanpassingen voor auto’s als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

Peugeot ecu soft tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Volkswagen auto en bent u uw auto dus even kwijt.