Volkswagen Touran 2.0 TDI CR 170pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen touran 2.0 tdi cr 170pk

Stage 1 Volkswagen Touran 2.0 TDI CR 170pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 170pk 205pk +20.6%
Koppel 350nm 430nm +22.9%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Ontdek wat chiptuning voor uw Volkswagen Touran 2.0 TDI CR 170pk auto kan doen:

Het standaard programma in de motor computer van uw Volkswagen Touran 2.0 TDI CR 170pk is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in motor tunen.

Door het tunen van uw Volkswagen auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

chip tuning Volkswagen Touran 2.0 TDI CR 170pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Volkswagen Touran veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Na de chiptuning gaat optrekken veel sneller, omdat je Volkswagen Touran meer performance heeft gekregen.

De voordelen Volkswagen Touran 2.0 TDI CR 170pk chiptuning:​​

 • Meer plezier uit uw auto​
 • Sportiever karakter
 • Geluid klinkt mooier
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto

Hoe gaat dat precies, chippen van een Volkswagen Touran 2.0 TDI CR 170pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Volkswagen Touran 2.0 TDI CR 170pk specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Volkswagen Touran 2.0 TDI CR 170pk.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Volkswagen Touran 2.0 TDI CR 170pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Volkswagen Touran 2.0 TDI CR 170pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw Volkswagen Touran 2.0 TDI CR 170pk werd uitgebreid getest op eenvermogensbank.

Hierdoor kunnen wij tempo en safety waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Volkswagen Touran 2.0 TDI CR 170pk nodeloos te laten checken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige auto tuning

 • Goede Volkswagen Touranchiptuning files in gebruik
 • Een back-up van de oude staat
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Specialistische kennis
 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning

Ontdek wat auto chip tuning voor u Volkswagen Touran 2.0 TDI CR 170pk kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op verschillende methodes, namelijk:

Stage 1 Volkswagen Touran 2.0 TDI CR 170pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Volkswagen Touran 2.0 TDI CR 170pk is een populaire manier om je Volkswagen Touran 2.0 TDI CR 170pk te tunen. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd poort in uw Volkswagen Touran 2.0 TDI CR 170pk.

Door dit gemak is deze goedkope methode van Volkswagen Touran 2.0 TDI CR 170pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Volkswagen Touran 2.0 TDI CR 170pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Via deze methode hoef je zelfs de Volkswagen Touran 2.0 TDI CR 170pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Volkswagen Touran 2.0 TDI CR 170pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke modificaties aan de auto!

Stage 2 Volkswagen Touran 2.0 TDI CR 170pk chiptuning

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze methode van Volkswagen Touran 2.0 TDI CR 170pktuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de Volkswagen Touran 2.0 TDI CR 170pk. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Volkswagen Touran 2.0 TDI CR 170pk. Je Volkswagen Touran 2.0 TDI CR 170pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Volkswagen Touran 2.0 TDI CR 170pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste methode.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Volkswagen Touran 2.0 TDI CR 170pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Volkswagen Touran 2.0 TDI CR 170pk chiptuning.

Zo doen wij naast Volkswagen Touran 2.0 TDI CR 170pk chiptuning ook verschillende andere software modificaties voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

ecu tuning files Hummer
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Volkswagen baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Volkswagen auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Volkswagen en bent u uw auto dus even kwijt.