Volkswagen Touran 2.0 TDI CR 140pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen touran 2.0 tdi cr 140pk

Stage 1 Volkswagen Touran 2.0 TDI CR 140pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 140pk 180pk +28.6%
Koppel 320nm 400nm +25%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Volkswagen Touran 2.0 TDI CR 140pk chiptunen?

De ecu software van uw Volkswagen Touran is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Volkswagen motor tuning.

Door het chippen van uw Volkswagen kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

chip tuning Volkswagen Touran 2.0 TDI CR 140pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Volkswagen Touran veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Na de chiptuning gebeurt optrekken een stuk vlugger, omdat je Volkswagen Touran 2.0 TDI CR 140pk meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Verlaagd brandstof gebruik van uw auto
 • Meer performance
 • Aangenaam rijden​​
 • Geluid klinkt harder

Hoe gaat dat precies, remappen van een Volkswagen Touran 2.0 TDI CR 140pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Volkswagen Touran 2.0 TDI CR 140pk specialist. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Volkswagen Touran 2.0 TDI CR 140pk engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning Volkswagen Touran 2.0 TDI CR 140pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Volkswagen Touran 2.0 TDI CR 140pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Volkswagen Touran 2.0 TDI CR 140pk nodeloos te laten nakijken.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chip tuning door

 • Specialistische kennis
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • De beste Volkswagen Touranchiptuning files in gebruik
 • Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van u Volkswagen Touran 2.0 TDI CR 140pk wordt!
 • Een back-up van de oude staat

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van u auto wordt!

Methodes voor Volkswagen Touran 2.0 TDI CR 140pk motor tuning:

Voor het Volkswagen Touran 2.0 TDI CR 140pk motor vermogen te vergroten zijn verscheidene manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Volkswagen Touran 2.0 TDI CR 140pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is waarschijnlijk de meest gewaardeerde manier voor het Volkswagen Touran 2.0 TDI CR 140pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Hierdoor is dit een goedkope Volkswagen Touran 2.0 TDI CR 140pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Je Volkswagen Touran 2.0 TDI CR 140pk ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Chiptuning Volkswagen Touran 2.0 TDI CR 140pk Stage 2

De naam zegt het al. Bij deze methode van Volkswagen Touran 2.0 TDI CR 140pktuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Volkswagen Touran 2.0 TDI CR 140pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Volkswagen Touran 2.0 TDI CR 140pk. Je Volkswagen Touran 2.0 TDI CR 140pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste methode.

Specialistische Volkswagen Touran 2.0 TDI CR 140pk ECU software notie

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Volkswagen Touran 2.0 TDI CR 140pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Volkswagen Touran 2.0 TDI CR 140pk.

Zo doen wij naast Volkswagen Touran 2.0 TDI CR 140pk chiptuning ook diverse andere software modificaties voor Volkswagen Touran 2.0 TDI CR 140pk als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Vauxhall ecu files tuning
Voor het repareren van uw motor computer zijn we ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Volkswagen auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Volkswagen auto en bent u uw Volkswagen dus even kwijt.