Volkswagen Touran 2.0 TDI 190pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen touran 2.0 tdi 190pk

Stage 1 Volkswagen Touran 2.0 TDI 190pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 190pk 225pk +18.4%
Koppel 400nm 460nm +15%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420480

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu software van uw Volkswagen Touran 2.0 TDI 190pk is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het chippen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw Volkswagen Touran een groter vermogen te geven.

Door het tunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de tuning Volkswagen Touran 2.0 TDI 190pk. Doordat hij sneller accelereert en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Mooier geluid
 • Meer PK’s uit uw auto
 • Meer rijplezier ​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze inhouse Volkswagen Touran 2.0 TDI 190pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Volkswagen Touran 2.0 TDI 190pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Volkswagen Touran 2.0 TDI 190pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw Volkswagen Touran 2.0 TDI 190pk is uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

Hierdoor kunnen wij tempo en safety verzekeren. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Volkswagen Touran 2.0 TDI 190pk.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

Krijg meteen een rapport met het geschatte vermogen na het Volkswagen Touran 2.0 TDI 190pk chiptunen

Veilige chip tuning

 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Volkswagen Touran 2.0 TDI 190pk
 • Gebruik van de beste Volkswagen Touran 2.0 TDI 190pk chiptuning software
 • Goede accu voeding gedurende het chippen
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Specialistische kennis

Ontdek wat auto laten chippen voor u Volkswagen Touran 2.0 TDI 190pk kan doen:

Verschillende vormen Volkswagen Touran 2.0 TDI 190pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op diverse manieren, namelijk:

Methode 1: Volkswagen Touran 2.0 TDI 190pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Volkswagen Touran 2.0 TDI 190pk is de meest gevraagde vorm van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Volkswagen Touran 2.0 TDI 190pk zit, nodig.

Hierdoor is dit een goedkope Volkswagen Touran 2.0 TDI 190pk chiptuning manier en ook de populairste. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een complete invloed heeft op de kracht van de Volkswagen Touran 2.0 TDI 190pk. Zonder de Volkswagen Touran 2.0 TDI 190pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Volkswagen Touran 2.0 TDI 190pk met meer kracht, zonder dat je Volkswagen Touran 2.0 TDI 190pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Volkswagen Touran 2.0 TDI 190pk chiptuning Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Volkswagen Touran 2.0 TDI 190pk plaats. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Volkswagen Touran 2.0 TDI 190pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de Volkswagen Touran 2.0 TDI 190pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Volkswagen Touran 2.0 TDI 190pk haalt.

Stage 2 chiptuning Volkswagen Touran 2.0 TDI 190pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Specialistische Volkswagen Touran 2.0 TDI 190pk ECU software inzicht

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

Dodge bosch ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.