Volkswagen Touran 1.9 TDI 100pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen touran 1.9 tdi 100pk

Stage 1 Volkswagen Touran 1.9 TDI 100pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 100pk 140pk +40%
Koppel 240nm 320nm +33.3%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Volkswagen Touran 1.9 TDI 100pk auto chiptunen?

De ecu software van uw Volkswagen Touran 1.9 TDI 100pk is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw Volkswagen Touran vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Volkswagen motor tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

chiptuning Volkswagen Touran 1.9 TDI 100pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Na de chiptuning gaat optrekken veel vlugger, omdat je Volkswagen Touran meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Minder brandstof gebruik
 • Meer performance uit uw Volkswagen
 • Meer plezier ​
 • Geluid klinkt beter uit uw Volkswagen

Hoe gaat dat precies, chiptuningVolkswagen Touran 1.9 TDI 100pk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw Volkswagen Touran 1.9 TDI 100pk op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw Volkswagen Touran 1.9 TDI 100pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna verzenden we de software van uw Volkswagen Touran 1.9 TDI 100pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Volkswagen Touran 1.9 TDI 100pk engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Volkswagen Touran 1.9 TDI 100pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Volkswagen Touran 1.9 TDI 100pk.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Volkswagen Touran 1.9 TDI 100pk in een middagje op een vermogensbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige auto tuning

 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Gebruik van beste chiptuning files
 • Specialistische kennis
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Een kopie van de oude staat

Ontdek wat auto laten chippen voor uw auto kan doen:

Verschillende vormen Volkswagen Touran 1.9 TDI 100pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op diverse manieren, namelijk:

Stage 1 Volkswagen Touran 1.9 TDI 100pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Volkswagen Touran 1.9 TDI 100pk is de meest gevraagde methode van tuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Volkswagen Touran 1.9 TDI 100pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Volkswagen Touran 1.9 TDI 100pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke modificaties aan de Volkswagen Touran 1.9 TDI 100pk!

Stage 2 chiptuning Volkswagen Touran 1.9 TDI 100pk

Met deze naam weet je al alles. Bij deze methode van Volkswagen Touran 1.9 TDI 100pk tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de Volkswagen Touran 1.9 TDI 100pk. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Volkswagen Touran 1.9 TDI 100pk chiptuning. Hierbij pas je de Volkswagen Touran 1.9 TDI 100pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 Volkswagen Touran 1.9 TDI 100pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Specialistische ECU programmatuur kennis

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Volkswagen Touran 1.9 TDI 100pk auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu soft tuning SsangYong
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Bij onze stage 1 Volkswagen chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Volkswagen auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Volkswagen .

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Volkswagen en bent u uw auto dus even kwijt.