Volkswagen Touran 1.6 TDI 116pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen touran 1.6 tdi 116pk

Stage 1 Volkswagen Touran 1.6 TDI 116pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 116pk 150pk +29.3%
Koppel 250nm 330nm +32%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Ontdek wat chiptuning voor uw Volkswagen Touran 1.6 TDI 116pk kan doen:

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Volkswagen chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Volkswagen Touran kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Volkswagen Touran chip tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Volkswagen Touran veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Je Volkswagen Touran zal vlotter optrekken en de performance die hij hierbij bekomt is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Geluid klinkt sportiever
 • Aangenaam rijden​ met uw Volkswagen Touran 1.6 TDI 116pk​
 • Minder brandstof gebruik van uw auto
 • Meer koppel uit uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage één tuning Volkswagen Touran 1.6 TDI 116pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw Volkswagen Touran 1.6 TDI 116pk op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze Volkswagen Touran 1.6 TDI 116pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Volkswagen Touran 1.6 TDI 116pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Volkswagen Touran 1.6 TDI 116pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Volkswagen Touran 1.6 TDI 116pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige chiptuning door

 • Goede voeding tijdens tijdens het tunen
 • De beste Volkswagen Touranchiptuning software in gebruik
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Volkswagen Touran 1.6 TDI 116pk
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van u auto wordt!

Ontdek wat chip tuning voor u Volkswagen Touran 1.6 TDI 116pk auto kan doen:

Methodes voor Volkswagen Touran 1.6 TDI 116pk motor tuning:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Volkswagen Touran 1.6 TDI 116pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Volkswagen Touran 1.6 TDI 116pk is de meest populaire vorm van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Volkswagen Touran 1.6 TDI 116pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope manier van Volkswagen Touran 1.6 TDI 116pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Volkswagen Touran 1.6 TDI 116pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Volkswagen Touran 1.6 TDI 116pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke modificaties aan de Volkswagen Touran 1.6 TDI 116pk!

Stage 2 Volkswagen Touran 1.6 TDI 116pk chiptuning

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Volkswagen Touran 1.6 TDI 116pk chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Volkswagen Touran 1.6 TDI 116pk haalt.

Stage 2 Volkswagen Touran 1.6 TDI 116pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Volkswagen Touran 1.6 TDI 116pk.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Volkswagen Touran 1.6 TDI 116pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu tuning nederland Aston Martin
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Volkswagen chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Volkswagen auto.

Daarom is je Volkswagen auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.