Volkswagen Touran 1.2 TSI 110pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen touran 1.2 tsi 110pk

Stage 1 Volkswagen Touran 1.2 TSI 110pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 110pk 140pk +27.3%
Koppel 175nm 235nm +34.3%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Volkswagen Touran 1.2 TSI 110pk chiptunen?

De ecu van uw Volkswagen Touran is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Het motor tunen van uw auto is de beste optie om uw Volkswagen Touran een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot 3 uur uw Volkswagen Touran 1.2 TSI 110pk kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Volkswagen Touran 1.2 TSI 110pk heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

Volkswagen Touran tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Volkswagen Touran 1.2 TSI 110pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Doordat de wagen vlugger accelereert en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

De voordelen Volkswagen Touran 1.2 TSI 110pk chiptuning:​​

 • Harder geluid uit uw auto
 • Comfortabeler rijden​​
 • Meer koppel uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe werkt het?​

Bij stage één tunen Volkswagen Touran 1.2 TSI 110pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Volkswagen Touran 1.2 TSI 110pk engineer. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Volkswagen Touran 1.2 TSI 110pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Volkswagen Touran 1.2 TSI 110pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Volkswagen Touran 1.2 TSI 110pk. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Volkswagen Touran 1.2 TSI 110pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gecontroleerd.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw Volkswagen Touran 1.2 TSI 110pk waarborgen. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

Na het Volkswagen Touran 1.2 TSI 110pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de auto.

Onze chip tuning is veilig

 • Ontdek wat het chippen voor u Volkswagen Touran 1.2 TSI 110pk kan doen:
 • Gebruik van goede Volkswagen Touran 1.2 TSI 110pk tuning bestanden
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto
 • We back-uppen uw software eerst
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Methodes voor Volkswagen Touran 1.2 TSI 110pk motor tuning:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Volkswagen Touran 1.2 TSI 110pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Volkswagen Touran 1.2 TSI 110pk is de meest gevraagde vorm van chiptuning. Met obd tuning maken we gebruik van de obd connector in uw Volkswagen Touran 1.2 TSI 110pk.

Door dit gemak is deze goedkope manier van Volkswagen Touran 1.2 TSI 110pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een complete invloed heeft op de kracht van de Volkswagen Touran 1.2 TSI 110pk. Zonder de Volkswagen Touran 1.2 TSI 110pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Volkswagen Touran 1.2 TSI 110pk met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Volkswagen Touran 1.2 TSI 110pk chiptuning Stage 2

Met deze naam weet je al genoeg. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Volkswagen Touran 1.2 TSI 110pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Volkswagen Touran 1.2 TSI 110pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Volkswagen Touran 1.2 TSI 110pk.

Diepgaande kennis over Volkswagen Touran 1.2 TSI 110pk ECU software: onze plus

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Volkswagen Touran 1.2 TSI 110pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke modificaties aan uw Volkswagen .

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Volkswagen auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Volkswagen auto en bent u uw Volkswagen auto dus even kwijt.