Volkswagen Touareg 3.0 TDI 262pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen touareg 3.0 tdi 262pk

Stage 1 Volkswagen Touareg 3.0 TDI 262pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 262pk 300pk +14.5%
Koppel 580nm 650nm +12.1%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Volkswagen Touareg 3.0 TDI 262pk chiptunen?

Het standaard programma in de motor controller van uw auto is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in chippen.

Door het chippen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Je Volkswagen Touareg 3.0 TDI 262pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

In het dagelijks gebruik van uw Volkswagen Touareg 3.0 TDI 262pk gaat u merken dat uw Volkswagen Touareg 3.0 TDI 262pk veel soepelder rijdt door tuning Volkswagen Touareg 3.0 TDI 262pk. Doordat de auto vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van performance.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer vermogen
 • Geluid klinkt mooier
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Volkswagen Touareg 3.0 TDI 262pk
 • Aangenaam rijden​​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Volkswagen Touareg 3.0 TDI 262pk ingenieur. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Volkswagen Touareg 3.0 TDI 262pk.

De chiptuning Volkswagen Touareg 3.0 TDI 262pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Volkswagen Touareg 3.0 TDI 262pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Volkswagen Touareg 3.0 TDI 262pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals geinspecteerd.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw Volkswagen Touareg 3.0 TDI 262pk waarborgen. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Volkswagen Touareg 3.0 TDI 262pk.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Onze auto tuning is veilig

 • Gebruik van beste tuning files
 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u auto wordt!
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Volkswagen Touareg 3.0 TDI 262pk
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Volkswagen auto

Ontdek wat auto chippen voor uw auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Volkswagen Touareg 3.0 TDI 262pk motor vermogen te vergroten zijn diverse methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Volkswagen Touareg 3.0 TDI 262pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Volkswagen Touareg 3.0 TDI 262pk is de meest gevraagde methode van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Volkswagen Touareg 3.0 TDI 262pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope methode van Volkswagen Touareg 3.0 TDI 262pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Volkswagen Touareg 3.0 TDI 262pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Volkswagen Touareg 3.0 TDI 262pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je Volkswagen Touareg 3.0 TDI 262pk ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 Volkswagen Touareg 3.0 TDI 262pk chiptuning

De naam zegt het helemaal. Bij deze vorm van Volkswagen Touareg 3.0 TDI 262pktuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de Volkswagen Touareg 3.0 TDI 262pk. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Volkswagen Touareg 3.0 TDI 262pk chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Volkswagen Touareg 3.0 TDI 262pk haalt.

Deze vorm van Volkswagen Touareg 3.0 TDI 262pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde kennis over Volkswagen Touareg 3.0 TDI 262pk ECU software: onze meerwaarde

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Zo doen wij buiten chiptuning Volkswagen Touareg 3.0 TDI 262pk ook verscheidene andere software aanpassingen voor Volkswagen Touareg 3.0 TDI 262pk als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

Mercedes-Benz ecu tuning files
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Volkswagen zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Volkswagen doen.