Volkswagen Touareg 3.0 TDI 240pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen touareg 3.0 tdi 240pk

Stage 1 Volkswagen Touareg 3.0 TDI 240pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 240pk 290pk +20.8%
Koppel 500nm 600nm +20%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

Het standaard programma in de motor controller van uw Volkswagen Touareg is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Het chippen van uw auto is de beste optie om uw Volkswagen Touareg een groter vermogen te geven.

Door het tunen van uw Volkswagen auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de tuning Volkswagen Touareg 3.0 TDI 240pk. Je auto zal rapper accelereren en de performance die hij hierbij levert is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Beter geluid
 • Meer PK’s
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Meer rijplezier ​

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw Volkswagen Touareg 3.0 TDI 240pk op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Volkswagen Touareg 3.0 TDI 240pk om mogelijke foutcodes op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze Volkswagen Touareg 3.0 TDI 240pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Volkswagen Touareg 3.0 TDI 240pk hiermee vergelijken.

De chiptuning Volkswagen Touareg 3.0 TDI 240pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Volkswagen Touareg 3.0 TDI 240pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gecontroleerd.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen geven. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Volkswagen Touareg 3.0 TDI 240pk.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

Krijg meteen een rapport met het geschatte vermogen na het Volkswagen Touareg 3.0 TDI 240pk chiptunen

Veilige chip tuning door

 • Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van u auto kan worden!
 • Specialistische kennis
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Volkswagen Touareg 3.0 TDI 240pk
 • Speciale voeding tijdens tijdens het chippen
 • Gebruik van beste tuning software

Ontdek wat auto tuning voor u auto kan doen:

Methodes voor Volkswagen Touareg 3.0 TDI 240pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op diverse manieren, namelijk:

Stage 1 Volkswagen Touareg 3.0 TDI 240pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Volkswagen Touareg 3.0 TDI 240pk is een populaire methode om je auto te chippen. Met obd tuning maken we gebruik van de obd connector in uw Volkswagen Touareg 3.0 TDI 240pk.

Door dit gemak is deze voordelige manier van Volkswagen Touareg 3.0 TDI 240pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een complete invloed heeft op de kracht van de auto. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Volkswagen Touareg 3.0 TDI 240pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke reparaties aan de Volkswagen Touareg 3.0 TDI 240pk!

Stage 2 Volkswagen Touareg 3.0 TDI 240pk chiptuning

De naam zegt het helemaal. Bij deze vorm van Volkswagen Touareg 3.0 TDI 240pk tuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Volkswagen Touareg 3.0 TDI 240pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Volkswagen Touareg 3.0 TDI 240pk. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Volkswagen Touareg 3.0 TDI 240pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Volkswagen Touareg 3.0 TDI 240pk.

Specialistische Volkswagen Touareg 3.0 TDI 240pk ECU software inzicht

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij naast Volkswagen Touareg 3.0 TDI 240pk chiptuning ook diverse andere software modificaties voor Volkswagen Touareg 3.0 TDI 240pk als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu soft tuning
Voor het repareren van uw motor computer zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Volkswagen auto, zonder dat hierbij veranderingen Volkswagen baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.