Volkswagen Tiguan Allspace 2.0 TDI 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen tiguan allspace 2.0 tdi 150pk

Stage 1 Volkswagen Tiguan Allspace 2.0 TDI 150pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 195pk +30%
Koppel 340nm 450nm +32.4%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Volkswagen Tiguan Allspace 2.0 TDI 150pk chiptunen?

De standaard software in de motor computer van uw Volkswagen Tiguan Allspace 2.0 TDI 150pk is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Echter kan uw Volkswagen Tiguan Allspace vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Volkswagen Tiguan Allspace kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

chip tuning Volkswagen Tiguan Allspace 2.0 TDI 150pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Volkswagen Tiguan Allspace 2.0 TDI 150pk veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Na de chiptuning gaat optrekken veel vlugger, omdat je Volkswagen Tiguan Allspace 2.0 TDI 150pk meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer koppel uit uw Volkswagen
 • Geluid klinkt mooier uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Meer rijplezier ​

Hoe werkt het?​

Bij stage one tuning Volkswagen Tiguan Allspace 2.0 TDI 150pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Volkswagen Tiguan Allspace 2.0 TDI 150pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze Volkswagen Tiguan Allspace 2.0 TDI 150pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Volkswagen Tiguan Allspace 2.0 TDI 150pk.

De chiptuning Volkswagen Tiguan Allspace 2.0 TDI 150pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Volkswagen Tiguan Allspace 2.0 TDI 150pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto werd uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de Volkswagen Tiguan Allspace 2.0 TDI 150pk een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Volkswagen Tiguan Allspace 2.0 TDI 150pk nodeloos te laten nakijken.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Volkswagen Tiguan Allspace 2.0 TDI 150pk in een middagje op een testbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

Krijg gelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Volkswagen Tiguan Allspace 2.0 TDI 150pk chiptunen

Veilige chip tuning door

 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van u auto wordt!
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Volkswagen Tiguan Allspace 2.0 TDI 150pk
 • Goede Volkswagen Tiguan Allspacechiptuning files in gebruik
 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Volkswagen Tiguan Allspace 2.0 TDI 150pk

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van u Volkswagen Tiguan Allspace 2.0 TDI 150pk kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Volkswagen Tiguan Allspace 2.0 TDI 150pk OBD chiptuning

OBD tuning Volkswagen Tiguan Allspace 2.0 TDI 150pk is een veelvoorkomende methode om je auto te tunen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw Volkswagen Tiguan Allspace 2.0 TDI 150pk aanpassen. Zonder de Volkswagen Tiguan Allspace 2.0 TDI 150pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Volkswagen Tiguan Allspace 2.0 TDI 150pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke reparaties aan de auto!

Stage 2 Volkswagen Tiguan Allspace 2.0 TDI 150pk chiptuning

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Volkswagen Tiguan Allspace 2.0 TDI 150pk, of een effectievere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Volkswagen Tiguan Allspace 2.0 TDI 150pk genoemd. Je Volkswagen Tiguan Allspace 2.0 TDI 150pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Volkswagen Tiguan Allspace 2.0 TDI 150pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Volkswagen Tiguan Allspace 2.0 TDI 150pk.

Specialistische Volkswagen Tiguan Allspace 2.0 TDI 150pk ECU programmatuur notie

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Volkswagen Tiguan Allspace 2.0 TDI 150pk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu soft tuning Peugeot
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Volkswagen baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Volkswagen auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.