Volkswagen Tiguan Allspace 1.5 TSI 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen tiguan allspace 1.5 tsi 150pk

Stage 1 Volkswagen Tiguan Allspace 1.5 TSI 150pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 180pk +20%
Koppel 250nm 335nm +34%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw Volkswagen Tiguan Allspace 1.5 TSI 150pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Het motor tunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Volkswagen Tiguan Allspace kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de Volkswagen Tiguan Allspace tunen. Doordat hij vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van performance.

De voordelen Volkswagen Tiguan Allspace 1.5 TSI 150pk chiptuning:​​

 • Meer vermogen
 • Meer rijplezier uit uw Volkswagen Tiguan Allspace 1.5 TSI 150pk​
 • Geluid klinkt beter
 • Verminderd brandstof gebruik van uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage één tunen Volkswagen Tiguan Allspace 1.5 TSI 150pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Volkswagen Tiguan Allspace 1.5 TSI 150pk engineer. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Volkswagen Tiguan Allspace 1.5 TSI 150pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Volkswagen Tiguan Allspace 1.5 TSI 150pk. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw Volkswagen Tiguan Allspace 1.5 TSI 150pk waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Volkswagen Tiguan Allspace 1.5 TSI 150pk nodeloos te laten nakijken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige chip tuning door

 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto
 • Ontdek wat het chippen voor u Volkswagen Tiguan Allspace 1.5 TSI 150pk kan doen:
 • Gebruik van beste tuning files
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Volkswagen Tiguan Allspace 1.5 TSI 150pk
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Methodes voor Volkswagen Tiguan Allspace 1.5 TSI 150pk motor tuning:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Volkswagen Tiguan Allspace 1.5 TSI 150pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Volkswagen Tiguan Allspace 1.5 TSI 150pk is een geliefde methode om je auto te tunen. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd poort in uw Volkswagen Tiguan Allspace 1.5 TSI 150pk.

Door dit gemak is deze voordelige manier van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Met deze methode hoef je zelfs de Volkswagen Tiguan Allspace 1.5 TSI 150pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Volkswagen Tiguan Allspace 1.5 TSI 150pk Stage 2

De naam zegt het helemaal. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Volkswagen Tiguan Allspace 1.5 TSI 150pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Volkswagen Tiguan Allspace 1.5 TSI 150pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Volkswagen Tiguan Allspace 1.5 TSI 150pk chiptuning. Je Volkswagen Tiguan Allspace 1.5 TSI 150pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Volkswagen Tiguan Allspace 1.5 TSI 150pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Volkswagen Tiguan Allspace 1.5 TSI 150pk.

Specialistische Volkswagen Tiguan Allspace 1.5 TSI 150pk ECU programmatuur notie

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Volkswagen Tiguan Allspace 1.5 TSI 150pk.

Zo doen wij naast Volkswagen Tiguan Allspace 1.5 TSI 150pk chiptuning ook diverse andere software modificaties voor Volkswagen Tiguan Allspace 1.5 TSI 150pk als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

tuning ecu
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Volkswagen auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.