Volkswagen Tiguan Allspace 1.4 TSI 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen tiguan allspace 1.4 tsi 150pk

Stage 1 Volkswagen Tiguan Allspace 1.4 TSI 150pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 170pk +13.3%
Koppel 250nm 300nm +20%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Volkswagen Tiguan Allspace 1.4 TSI 150pk chiptunen?

De ecu van uw Volkswagen Tiguan Allspace 1.4 TSI 150pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Echter kan uw Volkswagen Tiguan Allspace vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Volkswagen tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de Volkswagen Tiguan Allspace tunen. Je Volkswagen Tiguan Allspace zal sneller accelereren en het vermogen die hij hierbij bekomt is veel consequenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer performance
 • Mooier geluid
 • Comfortabeler rijden​​
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat dat precies, chippenVolkswagen Tiguan Allspace 1.4 TSI 150pk?​

Bij stage 1 chiptuning Volkswagen Tiguan Allspace 1.4 TSI 150pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die garandeert dat uw Volkswagen Tiguan Allspace 1.4 TSI 150pk op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Volkswagen Tiguan Allspace 1.4 TSI 150pk specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw Volkswagen Tiguan Allspace 1.4 TSI 150pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Volkswagen Tiguan Allspace 1.4 TSI 150pk hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Volkswagen Tiguan Allspace 1.4 TSI 150pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Volkswagen Tiguan Allspace 1.4 TSI 150pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Volkswagen Tiguan Allspace 1.4 TSI 150pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij tempo en veiligheid garanderen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Je Volkswagen Tiguan Allspace 1.4 TSI 150pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

Krijg ogenblikkelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Volkswagen Tiguan Allspace 1.4 TSI 150pk chiptunen

Veilige chip tuning door

 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Volkswagen auto
 • Ontdek wat het chippen voor uw Volkswagen Tiguan Allspace 1.4 TSI 150pk kan doen:
 • Een back-up van de oude staat
 • Goede voeding tijdens gedurende het tunen
 • Gebruik van beste chiptuning bestanden

Ontdek wat auto chippen voor uw Volkswagen Tiguan Allspace 1.4 TSI 150pk auto kan doen:

Verschillende vormen Volkswagen Tiguan Allspace 1.4 TSI 150pk motor tuning:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Volkswagen Tiguan Allspace 1.4 TSI 150pk OBD chiptuning

OBD tuning Volkswagen Tiguan Allspace 1.4 TSI 150pk is een geliefde methode om je auto te chippen. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Daardoor is dit een voordelige Volkswagen Tiguan Allspace 1.4 TSI 150pk chiptuning methode en ook de populairste. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw Volkswagen Tiguan Allspace 1.4 TSI 150pk aanpassen. Via deze methode moet je zelfs de Volkswagen Tiguan Allspace 1.4 TSI 150pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Volkswagen Tiguan Allspace 1.4 TSI 150pk met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Volkswagen Tiguan Allspace 1.4 TSI 150pk Stage 2

Met deze naam weet je al alles. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Volkswagen Tiguan Allspace 1.4 TSI 150pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Volkswagen Tiguan Allspace 1.4 TSI 150pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede manier.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Volkswagen Tiguan Allspace 1.4 TSI 150pk.

Zo doen wij naast chiptuning Volkswagen Tiguan Allspace 1.4 TSI 150pk ook verscheidene andere software aanpassingen voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

zelf ecu programmeren
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Volkswagen auto, zonder dat hierbij aanpassingen Volkswagen baar zijn door het blote oog.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.