Volkswagen Tiguan 2.0 TSI 230pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen tiguan 2.0 tsi 230pk

Stage 1 Volkswagen Tiguan 2.0 TSI 230pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 230pk 300pk +30.4%
Koppel 350nm 450nm +28.6%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

Het standaard programma in de motor controller van uw Volkswagen Tiguan is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Het chippen van uw auto is de uitgelezen optie om uw auto een groter vermogen te geven.

Door het chiptunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks gebruik van uw auto gaat u merken dat uw Volkswagen Tiguan 2.0 TSI 230pk veel soepelder gaat door Volkswagen Tiguan chip tunen. Je auto zal rapper accelereren en de performance die hij hiervoor aanlevert is veel consistenter.

De voordelen Volkswagen Tiguan 2.0 TSI 230pk chiptuning:​​

 • Meer vermogen uit uw auto
 • Aangenaam rijden​​
 • Verminderd brandstof gebruik
 • Beter geluid

Hoe gaat dat precies, chiptuningVolkswagen Tiguan 2.0 TSI 230pk?​

Voor stage één tuning Volkswagen Tiguan 2.0 TSI 230pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Volkswagen Tiguan 2.0 TSI 230pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze inhouse Volkswagen Tiguan 2.0 TSI 230pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Volkswagen Tiguan 2.0 TSI 230pk hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij tempo en safety verzekeren. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Volkswagen Tiguan 2.0 TSI 230pk nodeloos te laten nakijken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Je Volkswagen Tiguan 2.0 TSI 230pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel grondiger.

Krijg meteen een uitslag met het geschatte vermogen na het Volkswagen Tiguan 2.0 TSI 230pk chiptunen

Veilige chip tuning

 • Ontdek wat chiptuning voor u Volkswagen Tiguan 2.0 TSI 230pk kan doen:
 • De beste Volkswagen Tiguanchiptuning software in gebruik
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto
 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Volkswagen Tiguan 2.0 TSI 230pk

Ontdek wat auto tuning voor uw Volkswagen Tiguan 2.0 TSI 230pk auto kan doen:

Methodes voor Volkswagen Tiguan 2.0 TSI 230pk motor tuning:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Volkswagen Tiguan 2.0 TSI 230pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is wellicht de meest gekende manier voor het Volkswagen Tiguan 2.0 TSI 230pk chippen. Met obd tuning maken we gebruik van de obd connector in uw Volkswagen Tiguan 2.0 TSI 230pk.

Hierdoor is dit een goedkope Volkswagen Tiguan 2.0 TSI 230pk chiptuning manier en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Via deze methode hoef je zelfs de Volkswagen Tiguan 2.0 TSI 230pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Volkswagen Tiguan 2.0 TSI 230pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke aanpassingen aan de Volkswagen Tiguan 2.0 TSI 230pk!

Chiptuning Volkswagen Tiguan 2.0 TSI 230pk Stage 2

De naam zegt het al. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Volkswagen Tiguan 2.0 TSI 230pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Volkswagen Tiguan 2.0 TSI 230pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Volkswagen Tiguan 2.0 TSI 230pk. Hierbij pas je de Volkswagen Tiguan 2.0 TSI 230pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Volkswagen Tiguan 2.0 TSI 230pk haalt.

Stage 2 chiptuning Volkswagen Tiguan 2.0 TSI 230pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Specialistische Volkswagen Tiguan 2.0 TSI 230pk ECU programmatuur inzicht

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Volkswagen Tiguan 2.0 TSI 230pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Volkswagen Tiguan 2.0 TSI 230pk.

Zo doen wij naast Volkswagen Tiguan 2.0 TSI 230pk chiptuning ook verscheidene andere software modificaties voor Volkswagen Tiguan 2.0 TSI 230pk als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu soft tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Volkswagen , zonder dat hierbij aanpassingen Volkswagen baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Volkswagen auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.