Volkswagen Tiguan 2.0 TSI 190pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen tiguan 2.0 tsi 190pk

Stage 1 Volkswagen Tiguan 2.0 TSI 190pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 190pk 245pk +28.9%
Koppel 320nm 430nm +34.4%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Volkswagen Tiguan 2.0 TSI 190pk chiptunen?

Het standaard programma in de Volkswagen Tiguan 2.0 TSI 190pk ecu van uw Volkswagen Tiguan 2.0 TSI 190pk is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Het tunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

Door het chiptunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Je Volkswagen Tiguan is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

In het dagelijks gebruik van uw Volkswagen Tiguan 2.0 TSI 190pk gaat u merken dat uw auto veel lekkerder gaat door tuning Volkswagen Tiguan 2.0 TSI 190pk. Doordat de wagen vlugger accelereert en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Mooier geluid uit uw Volkswagen
 • Meer performance
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Meer rijplezier ​

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Volkswagen Tiguan 2.0 TSI 190pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Volkswagen Tiguan 2.0 TSI 190pk engineer. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Volkswagen Tiguan 2.0 TSI 190pk ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Volkswagen Tiguan 2.0 TSI 190pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Volkswagen Tiguan 2.0 TSI 190pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw Volkswagen Tiguan 2.0 TSI 190pk waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

Krijg meteen een uitslag met het geschatte vermogen na het Volkswagen Tiguan 2.0 TSI 190pk chiptunen

Veilige chip tuning door

 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Specialistische kennis
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • We kopiëren uw software eerst
 • Exclusief gebruik van goede Volkswagen Tiguan 2.0 TSI 190pk chiptuning software

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Methodes voor Volkswagen Tiguan 2.0 TSI 190pk motor tuning:

Voor het Volkswagen Tiguan 2.0 TSI 190pk motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Volkswagen Tiguan 2.0 TSI 190pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest populaire manier voor het Volkswagen Tiguan 2.0 TSI 190pk chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Volkswagen Tiguan 2.0 TSI 190pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Met deze methode moet je zelfs de Volkswagen Tiguan 2.0 TSI 190pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Volkswagen Tiguan 2.0 TSI 190pk met meer kracht, zonder dat je Volkswagen Tiguan 2.0 TSI 190pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Volkswagen Tiguan 2.0 TSI 190pk chiptuning

De naam zegt het al. Bij deze vorm van Volkswagen Tiguan 2.0 TSI 190pktuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Volkswagen Tiguan 2.0 TSI 190pk chiptuning. Hierbij pas je de Volkswagen Tiguan 2.0 TSI 190pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van Volkswagen Tiguan 2.0 TSI 190pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische Volkswagen Tiguan 2.0 TSI 190pk ECU programmatuur inzicht

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Volkswagen Tiguan 2.0 TSI 190pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Volkswagen Tiguan 2.0 TSI 190pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

externe ecu tuning
Voor het repareren van uw motor computer zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Bij onze stage 1 Volkswagen chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder fysieke modificaties aan uw auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Volkswagen en bent u uw Volkswagen dus even kwijt.