Volkswagen Tiguan 2.0 TFSI 200pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen tiguan 2.0 tfsi 200pk

Stage 1 Volkswagen Tiguan 2.0 TFSI 200pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 200pk 260pk +30%
Koppel 280nm 380nm +35.7%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Ontdek wat chiptuning voor uw Volkswagen Tiguan 2.0 TFSI 200pk kan doen:

De ecu van uw Volkswagen Tiguan 2.0 TFSI 200pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de brochure staat.

Het chippen van uw auto is de beste keuze om uw Volkswagen Tiguan een groter vermogen te geven.

In enkele uren kan je auto met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je Volkswagen Tiguan 2.0 TFSI 200pk heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

chip tuning Volkswagen Tiguan 2.0 TFSI 200pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Volkswagen Tiguan 2.0 TFSI 200pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Na de chiptuning gaat optrekken een stuk vlugger, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Volkswagen Tiguan 2.0 TFSI 200pk:​​

 • Meer koppel
 • Minder brandstof gebruik van uw Volkswagen Tiguan 2.0 TFSI 200pk
 • Aangenaam rijden​ met uw auto​
 • Beter geluid uit uw Volkswagen

Hoe gaat dat precies, remappen van een Volkswagen Tiguan 2.0 TFSI 200pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw Volkswagen Tiguan 2.0 TFSI 200pk op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw Volkswagen Tiguan 2.0 TFSI 200pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Volkswagen Tiguan 2.0 TFSI 200pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Volkswagen Tiguan 2.0 TFSI 200pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gechecked.

Hierdoor kunnen wij snelheid en veiligheid garanderen. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

Na het Volkswagen Tiguan 2.0 TFSI 200pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning door

 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Volkswagen auto
 • Speciale accu voeding gedurende het tunen
 • Exclusief gebruik van de beste Volkswagen Tiguan 2.0 TFSI 200pk tuning bestanden
 • Ontdek wat chiptuning voor uw Volkswagen Tiguan 2.0 TFSI 200pk kan doen:
 • We back-uppen uw software eerst

Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van u Volkswagen Tiguan 2.0 TFSI 200pk wordt!

Verschillende vormen Volkswagen Tiguan 2.0 TFSI 200pk motor tuning:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Volkswagen Tiguan 2.0 TFSI 200pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Volkswagen Tiguan 2.0 TFSI 200pk is een veelvoorkomende methode om je auto te tunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Daardoor is dit een goedkope Volkswagen Tiguan 2.0 TFSI 200pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Zonder de Volkswagen Tiguan 2.0 TFSI 200pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Volkswagen Tiguan 2.0 TFSI 200pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke reparaties aan de Volkswagen Tiguan 2.0 TFSI 200pk!

Volkswagen Tiguan 2.0 TFSI 200pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het helemaal. Bij deze vorm van Volkswagen Tiguan 2.0 TFSI 200pk tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Volkswagen Tiguan 2.0 TFSI 200pk chiptuning genoemd. Je Volkswagen Tiguan 2.0 TFSI 200pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Volkswagen Tiguan 2.0 TFSI 200pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Volkswagen Tiguan 2.0 TFSI 200pk.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Volkswagen Tiguan 2.0 TFSI 200pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Volkswagen Tiguan 2.0 TFSI 200pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Volkswagen Tiguan 2.0 TFSI 200pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu tuning files Smart
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Volkswagen zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Volkswagen doen.