Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 163pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen tiguan 2.0 tdi cr 163pk

Stage 1 Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 163pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 163pk 205pk +25.8%
Koppel 350nm 430nm +22.9%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu software van uw Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 163pk is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Volkswagen ecu tuning.

In een paar uur kan je Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 163pk door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks gebruik van uw auto gaat u merken dat uw auto veel soepelder gaat door Volkswagen Tiguan tunen. Doordat de auto vlugger optrekt en veel consequenter is in het leveren van performance.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Meer plezier uit uw auto​
 • Mooier geluid
 • Sneller optrekken uit uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage 1 chiptuning Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 163pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 163pk om mogelijke foutcodes op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. De statistieken worden door onze inhouse Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 163pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 163pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 163pk werd uitgebreid getest op eenvermogensbank.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 163pk een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

Na het Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 163pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige chip tuning door

 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto
 • Goede Volkswagen Tiguanchiptuning files in gebruik
 • Ontdek wat chiptuning voor u Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 163pk kan doen:
 • Een back-up van de oude staat

Ontdek wat chip tuning voor uw auto kan doen:

Methodes voor Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 163pk motor tuning:

Voor het Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 163pk motor vermogen te vergroten zijn diverse methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 163pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest populaire manier voor het Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 163pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Met deze manier hoef je zelfs de Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 163pk ECU niet te ontmantelen.

Je Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 163pk ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 163pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het helemaal. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 163pk plaats. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 163pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede optie.

Specialistische ECU software inzicht

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 163pk.

Zo doen wij buiten Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 163pk chiptuning ook verschillende andere software aanpassingen voor Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 163pk auto’s als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

bosch ecu tuning
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.