Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen tiguan 2.0 tdi cr 150pk

Stage 1 Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 150pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 190pk +26.7%
Koppel 320nm 420nm +31.3%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 150pk chiptunen?

Het standaard programma in de motor controller van uw Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 150pk is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in software tunen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Volkswagen Tiguan kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

Volkswagen Tiguan tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 150pk veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Je Volkswagen Tiguan zal rapper accelereren en het vermogen die hij hiervoor levert is veel consequenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Verlaagd brandstof gebruik van uw auto
 • Geluid klinkt sportiever
 • Sneller optrekken
 • Aangenaam rijden​​

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De statistieken worden door onze inhouse Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 150pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 150pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 150pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 150pk is uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

Hierdoor kunnen wij tempo en veiligheid waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel grondiger.

Na het Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 150pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 150pk.

Veilige chip tuning

 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Volkswagen auto
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Goede accu voeding tijdens de chiptuning
 • Een kopie van de oude staat
 • Gebruik van de beste Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 150pk tuning software

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Methodes voor Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 150pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op meerdere methodes, namelijk:

Methode 1: Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 150pk OBD chiptuning

OBD tuning Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 150pk is een populaire methode om je auto te chiptunen. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Hierdoor is dit een voordelige Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 150pk chiptuning variant en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 150pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Via deze manier hoef je zelfs de Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 150pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 150pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 150pk chiptuning

Met deze term weet je al voldoende. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 150pk plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 150pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 150pk. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 150pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 150pk.

Specialistische ECU software inzicht

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 150pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

ecu tuning files
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Bij onze stage 1 Volkswagen chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Volkswagen auto en bent u uw Volkswagen dus even kwijt.