Volkswagen Tiguan 1.5 TSI 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen tiguan 1.5 tsi 150pk

Stage 1 Volkswagen Tiguan 1.5 TSI 150pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 180pk +20%
Koppel 250nm 335nm +34%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Volkswagen Tiguan 1.5 TSI 150pk chiptunen?

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Het tunen van uw auto is de beste optie om uw Volkswagen Tiguan een groter vermogen te geven.

Door het tunen van uw Volkswagen kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de chip tuning Volkswagen Tiguan 1.5 TSI 150pk. Doordat de auto vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van performance.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer rijplezier ​
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw auto
 • Beter geluid uit uw Volkswagen
 • Meer koppel

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De statistieken worden door onze inhouse Volkswagen Tiguan 1.5 TSI 150pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Volkswagen Tiguan 1.5 TSI 150pk hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Volkswagen Tiguan 1.5 TSI 150pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de Volkswagen Tiguan 1.5 TSI 150pk een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw Volkswagen Tiguan 1.5 TSI 150pk voor honderden euro’s te hoeven testen.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel grondiger.

Krijg meteen een rapport met het geschatte vermogen na het Volkswagen Tiguan 1.5 TSI 150pk chiptunen

Veilige auto tuning door

 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw Volkswagen Tiguan 1.5 TSI 150pk kan worden!
 • We kopiëren uw software eerst
 • De beste Volkswagen Tiguantuning bestanden in gebruik
 • Specialistische kennis
 • Speciale voeding tijdens gedurende het chippen

Ontdek wat auto laten chippen voor uw auto kan doen:

Verschillende vormen Volkswagen Tiguan 1.5 TSI 150pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verschillende manieren, namelijk:

Methode 1: Volkswagen Tiguan 1.5 TSI 150pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Volkswagen Tiguan 1.5 TSI 150pk is de meest populaire methode van tuning. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd connector in uw Volkswagen Tiguan 1.5 TSI 150pk.

Door dit gemak is deze voordelige methode van Volkswagen Tiguan 1.5 TSI 150pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Via deze methode hoef je zelfs de Volkswagen Tiguan 1.5 TSI 150pk ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 chiptuning Volkswagen Tiguan 1.5 TSI 150pk

Met deze term weet je al genoeg. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Volkswagen Tiguan 1.5 TSI 150pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Volkswagen Tiguan 1.5 TSI 150pk chiptuning. Hierbij pas je de Volkswagen Tiguan 1.5 TSI 150pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Volkswagen Tiguan 1.5 TSI 150pk haalt.

Stage 2 Volkswagen Tiguan 1.5 TSI 150pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Volkswagen Tiguan 1.5 TSI 150pk.

Specialistische Volkswagen Tiguan 1.5 TSI 150pk ECU programmatuur notie

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Volkswagen Tiguan 1.5 TSI 150pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Volkswagen Tiguan 1.5 TSI 150pk chiptuning.

Zo doen wij naast Volkswagen Tiguan 1.5 TSI 150pk chiptuning ook verschillende andere software modificaties voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Hyundai ecu soft tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Volkswagen auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Volkswagen dus even kwijt.