Volkswagen Tiguan 1.5 TSI 130pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen tiguan 1.5 tsi 130pk

Stage 1 Volkswagen Tiguan 1.5 TSI 130pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 130pk 170pk +30.8%
Koppel 200nm 290nm +45%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Ontdek wat chiptuning voor uw Volkswagen Tiguan 1.5 TSI 130pk kan doen:

De ecu van uw Volkswagen Tiguan is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw Volkswagen Tiguan vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto ecu chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

In het dagelijks rijden in uw Volkswagen Tiguan gaat u merken dat uw Volkswagen Tiguan veel lekkerder gaat door Volkswagen Tiguan chip tunen. Na de chiptuning gaat optrekken veel vlugger, omdat je Volkswagen Tiguan meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Volkswagen Tiguan 1.5 TSI 130pk:​​

 • Sportiever geluid uit uw auto
 • Verminderd brandstof gebruik
 • Comfortabeler rijden​ met uw auto​
 • Meer PK’s uit uw Volkswagen

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze inhouse Volkswagen Tiguan 1.5 TSI 130pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Volkswagen Tiguan 1.5 TSI 130pk hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Volkswagen Tiguan 1.5 TSI 130pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Volkswagen Tiguan 1.5 TSI 130pk. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij snelheid en veiligheid beloven. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Volkswagen Tiguan 1.5 TSI 130pk chiptunen

Onze chip tuning is veilig

 • Een back-up van de oude staat
 • Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw auto kan worden!
 • Goede Volkswagen Tiguanchiptuning files in gebruik
 • Goede voeding tijdens gedurende het chippen
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Methodes voor Volkswagen Tiguan 1.5 TSI 130pk motor tuning:

Voor het Volkswagen Tiguan 1.5 TSI 130pk motor vermogen te vergroten zijn verscheidene manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Volkswagen Tiguan 1.5 TSI 130pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Volkswagen Tiguan 1.5 TSI 130pk is een geliefde manier om je auto te chiptunen. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd connector in uw Volkswagen Tiguan 1.5 TSI 130pk.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete invloed heeft op de kracht van de Volkswagen Tiguan 1.5 TSI 130pk. Zonder de Volkswagen Tiguan 1.5 TSI 130pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je Volkswagen Tiguan 1.5 TSI 130pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Volkswagen Tiguan 1.5 TSI 130pk chiptuning

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Volkswagen Tiguan 1.5 TSI 130pk plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Volkswagen Tiguan 1.5 TSI 130pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Volkswagen Tiguan 1.5 TSI 130pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

zelf ecu programmeren Peugeot
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Bij onze stage 1 Volkswagen chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Volkswagen .

Daarom is je Volkswagen auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Volkswagen auto en bent u uw Volkswagen auto dus even kwijt.