Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TSI 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen passat / magotan 2.0 tsi 150pk

Stage 1 Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TSI 150pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 245pk +63.3%
Koppel 270nm 430nm +59.3%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu van uw Volkswagen Passat / Magotan is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in auto chippen.

Door het chiptunen van uw Volkswagen kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

Volkswagen Passat / Magotan chip tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je Volkswagen Passat / Magotan veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Na de chiptuning gaat optrekken veel sneller, omdat je Volkswagen Passat / Magotan meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Minder brandstof gebruik van uw auto
 • Geluid klinkt sportiever
 • Sneller optrekken uit uw Volkswagen

Hoe gaat dat precies, chiptuningVolkswagen Passat / Magotan 2.0 TSI 150pk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TSI 150pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij snelheid en safety verzekeren. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TSI 150pk in een middagje op een dyno tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

Krijg meteen een rapport met het geschatte vermogen na het Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TSI 150pk chiptunen

Veilige auto tuning door

 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TSI 150pk
 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • We back-uppen uw software eerst
 • Exclusief gebruik van goede Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TSI 150pk tuning bestanden
 • Ontdek wat het chippen voor uw Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TSI 150pk kan doen:

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TSI 150pk motor vermogen te vergroten zijn diverse methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TSI 150pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TSI 150pk is de meest gevraagde methode van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TSI 150pk zit, nodig.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TSI 150pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Via deze methode moet je zelfs de Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TSI 150pk ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 chiptuning Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TSI 150pk

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TSI 150pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TSI 150pk, of een effectievere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TSI 150pk. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TSI 150pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TSI 150pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TSI 150pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TSI 150pk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

ecu soft tuning
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Volkswagen en bent u uw Volkswagen dus even kwijt.