Volkswagen Golf 1.4 TSI 122pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen golf 1.4 tsi 122pk

Stage 1 Volkswagen Golf 1.4 TSI 122pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 122pk 155pk +27%
Koppel 200nm 270nm +35%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140160

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Wat voor voordelen heeft chiptuning Volkswagen Golf 1.4 TSI 122pk?

De ecu van uw Volkswagen Golf 1.4 TSI 122pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Het chippen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw Volkswagen Golf 1.4 TSI 122pk een groter vermogen te geven.

Door het chippen van uw Volkswagen kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

In het dagelijks gebruik van uw Volkswagen Golf 1.4 TSI 122pk gaat u merken dat uw Volkswagen Golf veel soepelder rijdt door tuning Volkswagen Golf 1.4 TSI 122pk. Doordat hij sneller accelereert en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

De voordelen Volkswagen Golf 1.4 TSI 122pk chiptuning:​​

 • Meer PK’s
 • Minder brandstof gebruik
 • Meer rijplezier ​
 • Mooier geluid

Hoe gaat dat precies, chippenVolkswagen Golf 1.4 TSI 122pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Hierna zal de software van uw Volkswagen Golf 1.4 TSI 122pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze inhouse Volkswagen Golf 1.4 TSI 122pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Volkswagen Golf 1.4 TSI 122pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Volkswagen Golf 1.4 TSI 122pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw Volkswagen Golf 1.4 TSI 122pk waarborgen. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige chiptuning

 • Speciale voeding tijdens tijdens het chippen
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Volkswagen auto
 • Gebruik van de beste Volkswagen Golf 1.4 TSI 122pk tuning files
 • Ontdek wat chiptuning voor uw Volkswagen Golf 1.4 TSI 122pk kan doen:
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Volkswagen Golf 1.4 TSI 122pk

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u Volkswagen Golf 1.4 TSI 122pk kan worden!

Methodes voor Volkswagen Golf 1.4 TSI 122pk motor tuning:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Volkswagen Golf 1.4 TSI 122pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Volkswagen Golf 1.4 TSI 122pk is de meest populaire methode van chiptuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Volkswagen Golf 1.4 TSI 122pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Volkswagen Golf 1.4 TSI 122pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 chiptuning Volkswagen Golf 1.4 TSI 122pk

De naam zegt het helemaal. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Volkswagen Golf 1.4 TSI 122pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Volkswagen Golf 1.4 TSI 122pk chiptuning genoemd. Je Volkswagen Golf 1.4 TSI 122pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Volkswagen Golf 1.4 TSI 122pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede manier.

Gespecialiseerde know-how over Volkswagen Golf 1.4 TSI 122pk ECU’s

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Volkswagen Golf 1.4 TSI 122pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Volkswagen Golf 1.4 TSI 122pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Volkswagen Golf 1.4 TSI 122pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

GMC ecu soft tuning
Voor het repareren van uw motor computer zijn we in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Volkswagen dus even kwijt.