Volkswagen Caddy 1.9 TDI 75pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen caddy 1.9 tdi 75pk

Stage 1 Volkswagen Caddy 1.9 TDI 75pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 75pk 140pk +86.7%
Koppel 210nm 320nm +52.4%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Volkswagen Caddy 1.9 TDI 75pk auto chiptunen?

De standaard software in de Volkswagen Caddy 1.9 TDI 75pk ecu van uw Volkswagen Caddy 1.9 TDI 75pk is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Het tunen van uw auto is de beste keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

In een paar uur kan je auto door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks rijden in uw Volkswagen Caddy gaat u merken dat uw auto veel soepelder rijdt door tuning Volkswagen Caddy 1.9 TDI 75pk. Doordat hij vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Sneller optrekken
 • Meer plezier ​
 • Minder brandstof gebruik van uw auto
 • Geluid klinkt beter uit uw auto

Hoe werkt het?​

Voor stage één tunen Volkswagen Caddy 1.9 TDI 75pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Volkswagen Caddy 1.9 TDI 75pk om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Volkswagen Caddy 1.9 TDI 75pk ingenieur. Daarna verzenden we de gegevens van uw Volkswagen Caddy 1.9 TDI 75pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Volkswagen Caddy 1.9 TDI 75pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Volkswagen Caddy 1.9 TDI 75pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Volkswagen Caddy 1.9 TDI 75pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gecontroleerd.

Op die manier wordt de speed en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Volkswagen Caddy 1.9 TDI 75pk in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

Krijg direct een rapport met het geschatte vermogen na het Volkswagen Caddy 1.9 TDI 75pk chiptunen

Veilige chiptuning

 • Een kopie van de oude staat
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Goede voeding tijdens tijdens het tunen
 • Goede Volkswagen Caddychiptuning files in gebruik
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Methodes voor Volkswagen Caddy 1.9 TDI 75pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op diverse manieren, namelijk:

Stage 1 Volkswagen Caddy 1.9 TDI 75pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Volkswagen Caddy 1.9 TDI 75pk is een populaire manier om je auto te tunen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een totale impact heeft op de performance van de Volkswagen Caddy 1.9 TDI 75pk. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je Volkswagen Caddy 1.9 TDI 75pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Volkswagen Caddy 1.9 TDI 75pk chiptuning Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Volkswagen Caddy 1.9 TDI 75pk chiptuning. Hierbij pas je de Volkswagen Caddy 1.9 TDI 75pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun Volkswagen Caddy 1.9 TDI 75pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede manier.

Specialistische ECU programmatuur kennis

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Volkswagen Caddy 1.9 TDI 75pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

tuning ecu Genesis
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw auto.

Daarom is je Volkswagen auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Volkswagen zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Volkswagen auto doen.