Volkswagen Touareg 3.0 TDI 245pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen touareg 3.0 tdi 245pk

Stage 1 Volkswagen Touareg 3.0 TDI 245pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 245pk 300pk +22.4%
Koppel 550nm 650nm +18.2%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700

Ontdek wat chiptuning voor uw Volkswagen Touareg 3.0 TDI 245pk kan doen:

Het standaard programma in de ecu van uw Volkswagen Touareg is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto tuning.

Door het tunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Je Volkswagen Touareg 3.0 TDI 245pk heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

In het dagelijks rijden in uw Volkswagen Touareg zult u merken dat uw Volkswagen Touareg veel lekkerder gaat door Volkswagen Touareg chip tunen. Na de chiptuning gaat accelereren veel sneller, omdat je Volkswagen Touareg meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen Volkswagen Touareg 3.0 TDI 245pk chiptuning:​​

 • Minder brandstof gebruik van uw Volkswagen Touareg 3.0 TDI 245pk
 • Geluid klinkt harder uit uw auto
 • Meer PK’s uit uw Volkswagen
 • Comfortabeler rijden​​

Hoe gaat dat precies, remappen van een Volkswagen Touareg 3.0 TDI 245pk?​

Voor stage one tuning Volkswagen Touareg 3.0 TDI 245pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw Volkswagen Touareg 3.0 TDI 245pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze Volkswagen Touareg 3.0 TDI 245pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Volkswagen Touareg 3.0 TDI 245pk.

De chiptuning Volkswagen Touareg 3.0 TDI 245pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gecontroleerd.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Volkswagen Touareg 3.0 TDI 245pk een garantie die wij u kunnen geven. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel grondiger.

Krijg gelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Volkswagen Touareg 3.0 TDI 245pk chiptunen

Veilige chiptuning door

 • De beste Volkswagen Touaregchiptuning software in gebruik
 • Ontdek wat het chippen voor u auto kan doen:
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto
 • Goede accu voeding tijdens het chippen
 • We back-uppen uw software eerst

Ontdek wat chip tuning voor u auto kan doen:

Methodes voor Volkswagen Touareg 3.0 TDI 245pk motor tuning:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Volkswagen Touareg 3.0 TDI 245pk OBD chiptuning

OBD tuning Volkswagen Touareg 3.0 TDI 245pk is een veelvoorkomende manier om je Volkswagen Touareg 3.0 TDI 245pk te chippen. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Volkswagen Touareg 3.0 TDI 245pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Volkswagen Touareg 3.0 TDI 245pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke reparaties aan de Volkswagen Touareg 3.0 TDI 245pk!

Stage 2 Volkswagen Touareg 3.0 TDI 245pk chiptuning

De naam zegt het helemaal. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Volkswagen Touareg 3.0 TDI 245pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Volkswagen Touareg 3.0 TDI 245pk chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van chiptuning Volkswagen Touareg 3.0 TDI 245pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische ECU software kennis

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Volkswagen Touareg 3.0 TDI 245pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Volkswagen Touareg 3.0 TDI 245pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu soft tuning Saab
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Volkswagen auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Volkswagen auto.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.