Volkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 170pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen scirocco 2.0 tdi cr 170pk

Stage 1 Volkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 170pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 170pk 205pk +20.6%
Koppel 350nm 430nm +22.9%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Wat voor voordelen heeft chiptuning Volkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 170pk?

De ecu software van uw Volkswagen Scirocco is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Echter kan uw Volkswagen Scirocco vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Volkswagen auto chiptuning.

In een paar uur kan je Volkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 170pk door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

chip tuning Volkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 170pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Volkswagen Scirocco veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Je Volkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 170pk zal sneller optrekken en de performance die hij hiervoor geeft is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Meer vermogen
 • Aangenaam rijden​​
 • Beter geluid uit uw auto

Hoe werkt het?​

Bij stage 1 chippen Volkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 170pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Daarna zal de software van uw Volkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 170pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze Volkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 170pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning Volkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 170pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Volkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 170pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij snelheid en safety garanderen. Zonder uw Volkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 170pk voor honderden euro’s te moeten controleren.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chip tuning door

 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u auto wordt!
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Volkswagen auto
 • Gebruik van goede chiptuning bestanden
 • Goede accu voeding gedurende het chippen
 • Een kopie van de oude staat

Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u Volkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 170pk kan worden!

Methodes voor Volkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 170pk motor tuning:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Volkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 170pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Volkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 170pk is een geliefde methode om je Volkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 170pk te chippen. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd port in uw Volkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 170pk.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw Volkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 170pk aanpassen. Zonder de Volkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 170pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Volkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 170pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke aanpassingen aan de auto!

Chiptuning Volkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 170pk Stage 2

Met deze naam weet je al voldoende. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Volkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 170pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Volkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 170pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over Volkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 170pk ECU’s

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Volkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 170pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Volkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 170pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Volkswagen chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Volkswagen .

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Volkswagen zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Volkswagen doen.