Volkswagen Golf 1.6 TDI 115pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen golf 1.6 tdi 115pk

Stage 1 Volkswagen Golf 1.6 TDI 115pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 115pk 150pk +30.4%
Koppel 250nm 330nm +32%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Ontdek wat chiptuning voor uw Volkswagen Golf 1.6 TDI 115pk auto kan doen:

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in chiptuning.

In een paar uur kan je Volkswagen Golf met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

Volkswagen Golf chip tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Volkswagen Golf 1.6 TDI 115pk veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Je auto zal sneller accelereren en de performance die hij hiervoor geeft is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw Volkswagen Golf 1.6 TDI 115pk:​​

 • Meer plezier ​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Sneller optrekken
 • Geluid klinkt sportiever uit uw auto

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Volkswagen Golf 1.6 TDI 115pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Volkswagen Golf 1.6 TDI 115pk hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Volkswagen Golf 1.6 TDI 115pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Volkswagen Golf 1.6 TDI 115pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg meteen een rapport met het geschatte vermogen na het Volkswagen Golf 1.6 TDI 115pk chiptunen

Veilige auto tuning

 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Goede Volkswagen Golftuning software in gebruik
 • We back-uppen uw software eerst
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Specialistische kennis

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Methodes voor Volkswagen Golf 1.6 TDI 115pk motor tuning:

Voor het Volkswagen Golf 1.6 TDI 115pk motor vermogen te vergroten zijn meerdere manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Volkswagen Golf 1.6 TDI 115pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Volkswagen Golf 1.6 TDI 115pk is de meest gevraagde methode van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Volkswagen Golf 1.6 TDI 115pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Met deze manier hoef je zelfs de Volkswagen Golf 1.6 TDI 115pk ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Volkswagen Golf 1.6 TDI 115pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het al. Bij deze methode van Volkswagen Golf 1.6 TDI 115pk tuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de Volkswagen Golf 1.6 TDI 115pk. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Volkswagen Golf 1.6 TDI 115pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Volkswagen Golf 1.6 TDI 115pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Volkswagen Golf 1.6 TDI 115pk.

Gespecialiseerde notie over Volkswagen Golf 1.6 TDI 115pk ECU’s

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Volkswagen Golf 1.6 TDI 115pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Volkswagen Golf 1.6 TDI 115pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Volkswagen Golf 1.6 TDI 115pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

bosch ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Volkswagen auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.