Volkswagen Passat / Magotan 4.0 W8 275pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen passat / magotan 4.0 w8 275pk

Stage 1 Volkswagen Passat / Magotan 4.0 W8 275pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 275pk 295pk +7.3%
Koppel 370nm 395nm +6.8%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Volkswagen Passat / Magotan 4.0 W8 275pk chiptunen?

De ecu software van uw Volkswagen Passat / Magotan 4.0 W8 275pk is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Het chiptunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Volkswagen Passat / Magotan 4.0 W8 275pk een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Volkswagen Passat / Magotan kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de Volkswagen Passat / Magotan chip tunen. Je Volkswagen Passat / Magotan zal sneller accelereren en de performance die hij hierbij levert is veel consistenter.

De voordelen Volkswagen Passat / Magotan 4.0 W8 275pk chiptuning:​​

 • Sportiever karakter uit uw Volkswagen
 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Geluid klinkt sportiever
 • Verminderd brandstof gebruik van uw auto

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die zorgt ervoor dat uw Volkswagen Passat / Magotan 4.0 W8 275pk op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw Volkswagen Passat / Magotan 4.0 W8 275pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna verzenden we de gegevens van uw Volkswagen Passat / Magotan 4.0 W8 275pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Volkswagen Passat / Magotan 4.0 W8 275pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij tempo en safety waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Je Volkswagen Passat / Magotan 4.0 W8 275pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

Krijg meteen een uitslag met het geschatte vermogen na het Volkswagen Passat / Magotan 4.0 W8 275pk chiptunen

Veilige auto tuning door

 • Exclusief gebruik van de beste Volkswagen Passat / Magotan 4.0 W8 275pk tuning files
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Volkswagen Passat / Magotan 4.0 W8 275pk
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Volkswagen Passat / Magotan 4.0 W8 275pk
 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van u Volkswagen Passat / Magotan 4.0 W8 275pk kan worden!
 • Speciale voeding tijdens gedurende het chippen

Ontdek wat auto laten chippen voor u auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Volkswagen Passat / Magotan 4.0 W8 275pk motor vermogen te vergroten zijn diverse manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Volkswagen Passat / Magotan 4.0 W8 275pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Volkswagen Passat / Magotan 4.0 W8 275pk is een populaire methode om je Volkswagen Passat / Magotan 4.0 W8 275pk te chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Volkswagen Passat / Magotan 4.0 W8 275pk.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Zonder de Volkswagen Passat / Magotan 4.0 W8 275pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Volkswagen Passat / Magotan 4.0 W8 275pk met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Volkswagen Passat / Magotan 4.0 W8 275pk chiptuning

De naam zegt het helemaal. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Volkswagen Passat / Magotan 4.0 W8 275pk chiptuning. Hierbij pas je de Volkswagen Passat / Magotan 4.0 W8 275pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste methode.

Specialistische Volkswagen Passat / Magotan 4.0 W8 275pk ECU software notie

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Volkswagen Passat / Magotan 4.0 W8 275pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

tuning ecu Peugeot
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Volkswagen auto, zonder dat hierbij aanpassingen Volkswagen baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Volkswagen auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Volkswagen en bent u uw Volkswagen auto dus even kwijt.