Volkswagen Golf 1.9 SDI 68pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen golf 1.9 sdi 68pk

Stage 1 Volkswagen Golf 1.9 SDI 68pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 68pk 80pk +17.6%
Koppel 133nm 150nm +12.8%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na01020304050607080

Koppel (NM)

NM voorNM na0255075100125150

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in chiptuning.

Door het chiptunen van uw Volkswagen auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de Volkswagen Golf chip tunen. Doordat hij sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

De voordelen Volkswagen Golf 1.9 SDI 68pk chiptuning:​​

 • Meer koppel uit uw auto
 • Minder brandstof gebruik van uw Volkswagen Golf 1.9 SDI 68pk
 • Meer rijplezier uit uw Volkswagen Golf 1.9 SDI 68pk​
 • Beter geluid

Hoe gaat dat precies, remappenVolkswagen Golf 1.9 SDI 68pk?​

Bij stage één chiptuning Volkswagen Golf 1.9 SDI 68pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Volkswagen Golf 1.9 SDI 68pk ingenieur. Daarna verzenden we de gegevens van uw Volkswagen Golf 1.9 SDI 68pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Volkswagen Golf 1.9 SDI 68pk hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gecontroleerd.

Hierdoor kunnen wij tempo en safety verzekeren. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Volkswagen Golf 1.9 SDI 68pk in een middagje op een testbank tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige chip tuning door

 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Volkswagen Golf 1.9 SDI 68pk
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Volkswagen Golf 1.9 SDI 68pk
 • Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw auto kan worden!
 • Speciale accu voeding gedurende het tunen
 • Goede Volkswagen Golftuning software in gebruik

Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van u auto wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Volkswagen Golf 1.9 SDI 68pk motor vermogen te vergroten zijn diverse manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Volkswagen Golf 1.9 SDI 68pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Volkswagen Golf 1.9 SDI 68pk is een veelvoorkomende manier om je auto te chiptunen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Daardoor is dit een voordelige Volkswagen Golf 1.9 SDI 68pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een complete invloed heeft op de kracht van de auto. Via deze methode hoef je zelfs de Volkswagen Golf 1.9 SDI 68pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Volkswagen Golf 1.9 SDI 68pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke reparaties aan de auto!

Stage 2 Volkswagen Golf 1.9 SDI 68pk chiptuning

Met deze term weet je al voldoende. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Volkswagen Golf 1.9 SDI 68pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Volkswagen Golf 1.9 SDI 68pk chiptuning. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Volkswagen Golf 1.9 SDI 68pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Volkswagen Golf 1.9 SDI 68pk.

Gespecialiseerde notie over Volkswagen Golf 1.9 SDI 68pk ECU’s

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Volkswagen Golf 1.9 SDI 68pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu programmeren
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Volkswagen zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.