Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 136pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen tiguan 2.0 tdi cr 136pk

Stage 1 Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 136pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 136pk 180pk +32.4%
Koppel 320nm 400nm +25%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 136pk auto chiptunen?

De ecu software van uw Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 136pk is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Echter kan uw Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 136pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Volkswagen auto ecu tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot drie uur uw Volkswagen Tiguan kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

In het dagelijks rijden in uw Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 136pk zult u merken dat uw Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 136pk veel lekkerder gaat door Volkswagen Tiguan chip tunen. Doordat de wagen sneller optrekt en veel consequenter is in het leveren van kracht.

De voordelen Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 136pk chiptuning:​​

 • Meer plezier ​
 • Geluid klinkt mooier
 • Meer vermogen
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat dat precies, chippenVolkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 136pk?​

Voor stage 1 chippen Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 136pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die garandeert dat uw Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 136pk op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 136pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 136pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 136pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gecontroleerd.

Hierdoor kunnen wij snelheid en safety verzekeren. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 136pk nodeloos te laten controleren.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige auto tuning

 • We back-uppen uw software eerst
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • De beste Volkswagen Tiguanchiptuning files in gebruik
 • Specialistische kennis
 • Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van u auto wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 136pk motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 136pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 136pk is de meest gevraagde methode van tuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een totale invloed heeft op de kracht van de Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 136pk. Via deze methode hoef je zelfs de Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 136pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 136pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke reparaties aan de auto!

Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 136pk chiptuning Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 136pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede methode.

Gespecialiseerde kennis over Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 136pk ECU software: onze plus

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 136pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 136pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ecu tuning files Land Rover
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Volkswagen auto, zonder dat hierbij aanpassingen Volkswagen baar zijn door het blote oog.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Volkswagen auto en bent u uw auto dus even kwijt.