Volkswagen Passat / Magotan 3.6 V6 300pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen passat / magotan 3.6 v6 300pk

Stage 1 Volkswagen Passat / Magotan 3.6 V6 300pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 300pk 320pk +6.7%
Koppel 350nm 380nm +8.6%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280320

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Wat voor voordelen heeft chiptuning Volkswagen Passat / Magotan 3.6 V6 300pk?

De ecu software van uw Volkswagen Passat / Magotan 3.6 V6 300pk is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat.

Het chiptunen van uw auto is de beste keuze om uw Volkswagen Passat / Magotan 3.6 V6 300pk een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de chip tuning Volkswagen Passat / Magotan 3.6 V6 300pk. Na de chiptuning gebeurt accelereren veel sneller, omdat je Volkswagen Passat / Magotan 3.6 V6 300pk meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Volkswagen Passat / Magotan 3.6 V6 300pk:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer koppel
 • Meer plezier uit uw auto​
 • Geluid klinkt beter uit uw auto

Hoe werkt het?​

Voor stage one chiptuning Volkswagen Passat / Magotan 3.6 V6 300pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Volkswagen Passat / Magotan 3.6 V6 300pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Volkswagen Passat / Magotan 3.6 V6 300pk specialist. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gecontroleerd.

Daardoor kunnen wij snelheid en veiligheid verzekeren. Zonder uw Volkswagen Passat / Magotan 3.6 V6 300pk voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Volkswagen Passat / Magotan 3.6 V6 300pk in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige chip tuning door

 • Specialistische kennis
 • Speciale accu voeding tijdens het chippen
 • Ontdek wat chiptuning voor uw Volkswagen Passat / Magotan 3.6 V6 300pk kan doen:
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Volkswagen Passat / Magotan 3.6 V6 300pk
 • Gebruik van goede tuning bestanden

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op verschillende manieren, namelijk:

Methode 1: Volkswagen Passat / Magotan 3.6 V6 300pk OBD chiptuning

OBD tuning Volkswagen Passat / Magotan 3.6 V6 300pk is een geliefde methode om je Volkswagen Passat / Magotan 3.6 V6 300pk te chippen. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Door dit gemak is deze goedkope manier van Volkswagen Passat / Magotan 3.6 V6 300pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Via deze methode moet je zelfs de Volkswagen Passat / Magotan 3.6 V6 300pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Volkswagen Passat / Magotan 3.6 V6 300pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke reparaties aan de Volkswagen Passat / Magotan 3.6 V6 300pk!

Stage 2 Volkswagen Passat / Magotan 3.6 V6 300pk chiptuning

Met deze term weet je al alles. Bij deze methode van Volkswagen Passat / Magotan 3.6 V6 300pktuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de Volkswagen Passat / Magotan 3.6 V6 300pk. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Volkswagen Passat / Magotan 3.6 V6 300pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Volkswagen Passat / Magotan 3.6 V6 300pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede manier.

Gespecialiseerde notie over Volkswagen Passat / Magotan 3.6 V6 300pk ECU’s

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

ecu tuning files
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Bij onze stage 1 Volkswagen chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Volkswagen .

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Volkswagen .

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.