Volkswagen Touareg 3.2i V6 220pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen touareg 3.2i v6 220pk

Stage 1 Volkswagen Touareg 3.2i V6 220pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 220pk 245pk +11.4%
Koppel 305nm 340nm +11.5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Ontdek wat chiptuning voor uw Volkswagen Touareg 3.2i V6 220pk auto kan doen:

Het standaard programma in de ecu van uw Volkswagen Touareg 3.2i V6 220pk is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

chiptuning Volkswagen Touareg 3.2i V6 220pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Volkswagen Touareg veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Na de chiptuning gebeurt accelereren veel sneller, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

De voordelen Volkswagen Touareg 3.2i V6 220pk chiptuning:​​

 • Geluid klinkt sportiever uit uw auto
 • Meer koppel uit uw auto
 • Comfortabeler rijden​​
 • Minder brandstof gebruik

Hoe werkt het?​

Bij stage 1 chiptuning Volkswagen Touareg 3.2i V6 220pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Volkswagen Touareg 3.2i V6 220pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Volkswagen Touareg 3.2i V6 220pk specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw Volkswagen Touareg 3.2i V6 220pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Volkswagen Touareg 3.2i V6 220pk hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Volkswagen Touareg 3.2i V6 220pk. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Volkswagen Touareg 3.2i V6 220pk een garantie die wij u kunnen bieden. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Onze auto tuning is veilig

 • Gebruik van goede tuning files
 • Een back-up van de oude staat
 • Goede voeding tijdens gedurende het chippen
 • Specialistische kennis
 • Ontdek wat het chippen voor u Volkswagen Touareg 3.2i V6 220pk kan doen:

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Verschillende vormen Volkswagen Touareg 3.2i V6 220pk motor tuning:

Voor het Volkswagen Touareg 3.2i V6 220pk motor vermogen te vergroten zijn diverse manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Volkswagen Touareg 3.2i V6 220pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Volkswagen Touareg 3.2i V6 220pk is een populaire manier om je auto te chippen. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Door dit gemak is deze voordelige manier van Volkswagen Touareg 3.2i V6 220pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Volkswagen Touareg 3.2i V6 220pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je Volkswagen Touareg 3.2i V6 220pk ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 Volkswagen Touareg 3.2i V6 220pk chiptuning

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Volkswagen Touareg 3.2i V6 220pk, of een effectievere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Volkswagen Touareg 3.2i V6 220pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de Volkswagen Touareg 3.2i V6 220pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Volkswagen Touareg 3.2i V6 220pk haalt.

Deze vorm van Volkswagen Touareg 3.2i V6 220pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Zo doen wij naast Volkswagen Touareg 3.2i V6 220pk chiptuning ook verscheidene andere software aanpassingen voor auto’s als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

Infiniti ecu soft tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Volkswagen baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Volkswagen auto doen.