Volkswagen Golf 2.0 TDI 140pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen golf 2.0 tdi 140pk

Stage 1 Volkswagen Golf 2.0 TDI 140pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 140pk 175pk +25%
Koppel 320nm 395nm +23.4%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw Volkswagen Golf is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in motor tunen.

Door het chiptunen van uw Volkswagen auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Je Volkswagen Golf heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de Volkswagen Golf tunen. Na de chiptuning gebeurt accelereren een stuk sneller, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Geluid klinkt sportiever uit uw Volkswagen
 • Aangenaam rijden​ met uw auto​
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer koppel uit uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die garandeert dat uw Volkswagen Golf 2.0 TDI 140pk op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Volkswagen Golf 2.0 TDI 140pk ingenieur. Daarna verzenden we de software van uw Volkswagen Golf 2.0 TDI 140pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Volkswagen Golf 2.0 TDI 140pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gechecked.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de Volkswagen Golf 2.0 TDI 140pk een garantie die wij u kunnen geven. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

Krijg meteen een uitslag met het geschatte vermogen na het Volkswagen Golf 2.0 TDI 140pk chiptunen

Veilige chiptuning

 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto wordt!
 • De beste Volkswagen Golfchiptuning software in gebruik
 • Goede accu voeding tijdens het chippen
 • Een kopie van de oude staat
 • Specialistische kennis

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw auto kan worden!

Verschillende vormen Volkswagen Golf 2.0 TDI 140pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op meerdere manieren, namelijk:

Methode 1: Volkswagen Golf 2.0 TDI 140pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is waarschijnlijk de meest populaire manier voor het Volkswagen Golf 2.0 TDI 140pk chippen. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Door dit gemak is deze voordelige manier van Volkswagen Golf 2.0 TDI 140pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een complete invloed heeft op de performance van de Volkswagen Golf 2.0 TDI 140pk. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Je Volkswagen Golf 2.0 TDI 140pk ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Volkswagen Golf 2.0 TDI 140pk chiptuning Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Volkswagen Golf 2.0 TDI 140pk, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Volkswagen Golf 2.0 TDI 140pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Volkswagen Golf 2.0 TDI 140pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Volkswagen Golf 2.0 TDI 140pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Volkswagen Golf 2.0 TDI 140pk.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Volkswagen Golf 2.0 TDI 140pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Volkswagen Golf 2.0 TDI 140pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu tuning files Lincoln
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Volkswagen auto en bent u uw auto dus even kwijt.