Volkswagen Sharan 2.0 TDI CR 140pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen sharan 2.0 tdi cr 140pk

Stage 1 Volkswagen Sharan 2.0 TDI CR 140pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 140pk 180pk +28.6%
Koppel 320nm 410nm +28.1%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu software van uw Volkswagen Sharan 2.0 TDI CR 140pk is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in chiptuning.

In enkele uren kan je Volkswagen Sharan 2.0 TDI CR 140pk door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je Volkswagen Sharan heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de Volkswagen Sharan tunen. Doordat de auto vlugger accelereert en veel consequenter is in het leveren van kracht.

De 4 grootste voordelen​​

 • Beter geluid
 • Verminderd brandstof gebruik van uw auto
 • Comfortabeler rijden​​
 • Sneller optrekken

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Volkswagen Sharan 2.0 TDI CR 140pk om eventuele errors op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Volkswagen Sharan 2.0 TDI CR 140pk specialist. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Volkswagen Sharan 2.0 TDI CR 140pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Volkswagen Sharan 2.0 TDI CR 140pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gecontroleerd.

Hierdoor kunnen wij tempo en veiligheid verzekeren. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Volkswagen Sharan 2.0 TDI CR 140pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Je Volkswagen Sharan 2.0 TDI CR 140pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

Na het Volkswagen Sharan 2.0 TDI CR 140pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de Volkswagen Sharan 2.0 TDI CR 140pk.

Veilige auto tuning door

 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto
 • Exclusief gebruik van goede Volkswagen Sharan 2.0 TDI CR 140pk chiptuning files
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Volkswagen Sharan 2.0 TDI CR 140pk
 • Ontdek wat chiptuning voor u Volkswagen Sharan 2.0 TDI CR 140pk kan doen:

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op diverse methodes, namelijk:

Stage 1 Volkswagen Sharan 2.0 TDI CR 140pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is allicht de meest populaire manier voor het Volkswagen Sharan 2.0 TDI CR 140pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige manier van Volkswagen Sharan 2.0 TDI CR 140pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw Volkswagen Sharan 2.0 TDI CR 140pk aanpassen. Zonder de Volkswagen Sharan 2.0 TDI CR 140pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Volkswagen Sharan 2.0 TDI CR 140pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke reparaties aan de auto!

Volkswagen Sharan 2.0 TDI CR 140pk chiptuning Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze methode van Volkswagen Sharan 2.0 TDI CR 140pktuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de Volkswagen Sharan 2.0 TDI CR 140pk. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Volkswagen Sharan 2.0 TDI CR 140pk chiptuning. Hierbij pas je de Volkswagen Sharan 2.0 TDI CR 140pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van chiptuning Volkswagen Sharan 2.0 TDI CR 140pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over Volkswagen Sharan 2.0 TDI CR 140pk ECU’s

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Volkswagen Sharan 2.0 TDI CR 140pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Volkswagen Sharan 2.0 TDI CR 140pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Volkswagen Sharan 2.0 TDI CR 140pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

ecu tuning files Volkswagen
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Volkswagen auto, zonder dat hierbij veranderingen Volkswagen baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Volkswagen al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Volkswagen auto doen.