Volkswagen Crafter 2.0 TDI CR 163pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Chiptuning

Stage 1 Volkswagen Crafter 2.0 TDI CR 163pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 163pk 225pk +38%
Koppel 400nm 485nm +21.3%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na070140210280350420490

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu van uw Volkswagen Crafter is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Het tunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw Volkswagen Crafter 2.0 TDI CR 163pk een groter vermogen te geven.

Door het chippen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

chip tuning Volkswagen Crafter 2.0 TDI CR 163pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Doordat de wagen sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van kracht.

De 4 grootste voordelen​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Volkswagen Crafter 2.0 TDI CR 163pk
 • Aangenaam rijden​ met uw Volkswagen Crafter 2.0 TDI CR 163pk​
 • Geluid klinkt sportiever uit uw Volkswagen
 • Meer performance uit uw Volkswagen

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die zorgt ervoor dat uw Volkswagen Crafter 2.0 TDI CR 163pk op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw Volkswagen Crafter 2.0 TDI CR 163pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Volkswagen Crafter 2.0 TDI CR 163pk engineer. Daarna verzenden we de gegevens van uw Volkswagen Crafter 2.0 TDI CR 163pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Volkswagen Crafter 2.0 TDI CR 163pk hiermee vergelijken.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Volkswagen Crafter 2.0 TDI CR 163pk nodeloos te laten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Volkswagen Crafter 2.0 TDI CR 163pk in een middagje op een vermogensbank tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Onze auto tuning is veilig

 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning
 • We kopiëren uw software eerst
 • Ontdek wat het chippen voor u Volkswagen Crafter 2.0 TDI CR 163pk kan doen:
 • Gebruik van beste tuning bestanden
 • Specialistische kennis

Ontdek wat auto chip tunen voor uw Volkswagen Crafter 2.0 TDI CR 163pk kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Volkswagen Crafter 2.0 TDI CR 163pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is allicht de meest populaire manier voor het Volkswagen Crafter 2.0 TDI CR 163pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Volkswagen Crafter 2.0 TDI CR 163pk zit, nodig.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de Volkswagen Crafter 2.0 TDI CR 163pk. Met deze manier hoef je zelfs de Volkswagen Crafter 2.0 TDI CR 163pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Volkswagen Crafter 2.0 TDI CR 163pk met meer kracht, zonder dat je Volkswagen Crafter 2.0 TDI CR 163pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Volkswagen Crafter 2.0 TDI CR 163pk chiptuning

Met deze naam weet je al voldoende. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Volkswagen Crafter 2.0 TDI CR 163pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Volkswagen Crafter 2.0 TDI CR 163pk. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Volkswagen Crafter 2.0 TDI CR 163pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Diepgaande kennis over Volkswagen Crafter 2.0 TDI CR 163pk ECU software: onze plus

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

ecu files tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Volkswagen auto, zonder dat hierbij veranderingen Volkswagen baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Volkswagen auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.